• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Inmiddels staan er meer dan 300 recepten op onze recepten pagina. Van diverse hoofgerechten tot geweldige BBQ recepten. Je vindt het allemaal op onze uitgebreide en overzichtelijke pagina. Daarom is het tijd om een blog te schrijven met onze top 10 hoofdgerechten met vlees.

Top 10 Hoofdgerechten met vlees

In dit overzicht staan diverse vleesgerechten, van langzaam gegaarde short ribs tot een geweldige burger om te bereiden. Wat ons betreft allemaal top gerechten met een heerlijk stuk vlees uit ons uitgebreid assortiment. Anders komen ze natuurlijk niet in onze top 10 hoofdgerechten met vlees!

De gevulde bavette rollade is een echte topper en wordt door veel mensen regelmatig bereid. Je kunt dit in de oven bereiden of lekker op de barbecue. Het is ook een perfect gerecht om te serveren met de feestdagen net als onze beef wellington wat een echte kerstklassieker is.

 

 

Braised short ribs in rode wijn

Braised short ribs in rode wijnsaus is een heerlijk en hartig gerecht dat de laatste jaren steeds populairder wordt. Dit klassieke recept bevat onze short ribs uit Amerika die langzaam zijn gegaard in een rijke en smaakvolle saus gemaakt met rode wijn, groenten en kruiden.

Surf en turf recept van de BBQ

Een echte klassieker voor op de barbecue is toch wel surf en turf. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit maar het is ook echt een feest om op te eten met de kwaliteit producten van Inamood. Surf en turf is het combineren van vlees met vis. Het is een typisch gerecht uit de Amerikaanse keuken wat in de jaren 60 en 70 vooral werd gegeten door de middenklasse. Het was een echt status gerecht voor hen. Tegenwoordig is het niet meer en minder dan de combinatie van roodvlees met vis.

Beef Wellington met Ossenhaas van de BBQ

Beef wellington is toch echt wel het perfecte recept voor de feestdagen en zeker van de BBQ. Natuurlijk maakte ik dit geweldige recept op de BBQ. Voor mij is ossenhaas toch wel het juiste vlees voor een beef wellington. Er zijn natuurlijk meer recepten met andere soorten vlees maar met de feestdagen mag je best een keer uitpakken.

Mediterrane gevulde bavette rollade op de BBQ

Een gevulde bavette rollade op de BBQ kun je op zoveel manier bereiden en combineren met zoveel verschillende producten wat het een perfect stukje vlees maakt voor een BBQ rollade.

Tomahawk steak van de Kamado met Panzanella

Een perfect zomergerecht met een heerlijk stuk vlees is deze tomahawk steak van de kamado met panzanella. Je kunt voor dit gerecht iedere steak gebruiken die jezelf lekker vindt. Het hoeft niet perse een tomahawk steak te zijn, maar wat ons betreft een perfecte keuze.

Picanha burger met chimichurri

Picanha wordt tegenwoordig door iedereen bereid op de BBQ. Meestal in zijn geheel of in steaks. Je kunt er echter ook een picanha burger van maken en deze bereiden op jouw kamado.

Romige Steak Fettuccine

Wij zijn gek op Italiaans eten en maken daarom graag minimaal één keer per week een pasta gerecht. Dit is ook ideaal te bereiden op de barbecue door gebruik te maken van een skillet. Een lekkere gegrilde steak combineren met een romige fettuccine is echt geweldig. Voeg wat groente toe en je hebt een eenvoudig gerecht wat zo klaar is. Alles direct bereiden op de barbecue en geen gedoe met een indirecte zone.

Gyros van het spit op de BBQ

Gyros van het spit gemaakt op de barbecue is een eenvoudig gerecht waar je met veel mensen van kunt eten. Maak een goed gevuld pita broodje met de gyros of gebruik het voor tussen een wrap.

Indonesisch stoofvlees van runderlappen uit de Dutch Oven

Indonesisch stoofvlees bereiden in een Dutch Oven op de BBQ is altijd een succes. Het vlees lekker lang laten sudderen tot het helemaal uit elkaar valt. Het recept moet ongeveer 3 uur op de BBQ maar is zeker een aanrader om te maken.

Pasta aglio e olio met Wagyu tournedos

Pasta aglio e olio is een hele bekende Italiaanse pasta uit Napels. Het is een typisch gerecht uit de Napolitaanse keuken. Zoals veel gerechten uit Italië gaat het om smaak met weinig ingrediënten. Dit maakt koken eenvoudig en zorgt dat je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel hebt.

Deel dit artikel
Altijd handig!
Volg onze socials!
10% korting!