• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Bestel biefstuk snel en gemakkelijk online

De malsheid van biefstuk

Biefstuk is een van de meest bekende steaks die je kunt bedenken. Over het algemeen is dit vlees heerlijk mals. Dit hangt voor een groot gedeelte af van het ras, de leeftijd en het geslacht van het dier. Verder zijn de bereiding, de rijping en het koelproces ook nog factoren van betekenis. Alles bij elkaar bepaalt dit de kwaliteit van het vlees. Bij ons kun je volkomen vertrouwen op een uitmuntende kwaliteit.

Kogelbiefstuk

In ons assortiment hebben wij een heerlijke biefstuk uit Ierland. Ons vlees is afkomstig van grasgevoerde Ierse runderen en wordt gesneden uit de bovenbil. Het vlees is heerlijk mals en verkrijgbaar in 5 keer 200 gram. Je ontvangt van vijf biefstukken die per stuk gevacumeerd zijn. Hierdoor kun je zelf kiezen hoeveel je er gaat ontdooien.

Bekijk het product!
kogelbiefstuk iers

Kogelbiefstuk of haasbiefstuk

Of je nu kogelbiefstuk of haasbiefstuk bestelt, beide producten kenmerken zich door hun malsheid en fantastische smaak. Kogelbiefstuk is in principe hetzelfde als gewone biefstuk. Het enige verschil is dat kogelbiefstuk gesneden wordt van de kogel van de bovenbil van het rund. Of soms ook van de kogel van het spierstuk. We noemen dit vlees kogel, omdat het bij het kogelgewricht zit. Wij verkopen alleen kogelbiefstukken die afkomstig zijn van grasgevoerde Ierse runderen. Het halve karkas wordt na de slacht niet aan de achtervoet, maar aan het heupgewricht opgehangen. Deze methode noemen we wel ‘hip hanging’. De malse kogel, omdat er veel minder spieren aanwezig zijn, wordt hierdoor nog malser. Haasbiefstuk spant de kroon. Malser kun je het niet krijgen.

Kogelbiefstuk heel

Biefstuk wordt meestal gesneden in steaks omdat het voor consumenten dan makkelijk is om te bakken. Je kunt het vlees echter ook in zijn geheel bereiden door het eerst aan te braden en vervolgens verder te garen in de oven. Wanneer je opzoek bent naar een hele kogelbiefstuk kunnen wij jouw de grasgevoerde kogelbiefstuk heel uit Schotland aanbevelen.

Bekijk het product!
Kogelbiefstuk heel

Ossenhaas

Ossenhaas wordt ook wel biefstuk van de haas genoemd en is het meest malse deel van een rund. Wat is nu eigenlijk het verschil? Het verschil is de malsheid van het vlees gezien het van twee verschillende delen komt van een rund. Wil je echt het malste deel dan adviseren wij om de keuze te maken voor een ossenhaas tournedos. Wij hebben diverse soorten met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Ossenhaas kopen
ossenhaas inamood

Beste biefstuk aanbieding

Hoe lekker goed rundvlees ook is, soms zoek je het liefst naar een beste biefstuk aanbieding. Goedkoop is dit product namelijk niet. Bestel je in onze shop, dan ben je niet alleen verzekerd van een goed stukje vlees, maar ook van een scherpe prijs. Tref je een biefstuk aanbieding aan op onze site, dan profiteer je helemaal van een leuke prijs. Neem daarom altijd een kijkje in onze categorie “Inamood acties“. Hier zie je een overzicht van alle lopende aanbiedingen.

10% korting!