• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €70,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Filteren Leeg maken

Seizoen

Menugang

Type gerecht

1 2 3 5
gevulde bavette

Recepten bereiden op een kamado barbecue is echt ideaal. Door de eigenschappen van de BBQ is een kamado ideaal om de temperatuur stabiel vast te houden voor een langere tijd. Hierdoor hoef je niet steeds de temperatuur te controleren en kun je vlees of andere producten uren garen zonder zorgen.

Kamado recepten van A tot Z

Is ons overzicht vind je diverse soorten recepten en niet alleen vlees gerechten. Wij hebben zelfs nagerechten en bijgerechten die natuurlijk passen bij een heerlijk stuk vlees. Op onze website hebben wij een ruim assortiment aan diverse producten special voor op de BBQ. Je vindt deze terug in de categorie BBQ vlees.

Naast vlees verkopen wij ook diverse smaakmakers zoals dry-rubs en sauzen die perfect passen om het gekozen product op smaak te brengen. In de recepten hebben wij reeds smaakmakers toegevoegd die perfect passen bij het recept wat je gaat bereiden.

Veel recepten zijn complete maaltijden inclusief passende bijgerechten. Je kunt natuurlijk een ander lekker bijgerecht kiezen uit onze categorie die je makkelijk kunt selecteren. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Door deze instructie zijn de recepten helemaal niet moeilijk te bereiden. Bij ieder recept wordt ook de kerntemperatuur aangegeven van het vlees. Naast vlees hebben we natuurlijk ook gerechten gemaakt met vis of gevogelte.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?