Top kwaliteit Lamsvlees
Online lamsvlees kopen bij INAMOOD is niet hetzelfde als bij andere online slagers. Wij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je een restaurantkwaliteit ervaring krijgt voor het beste vlees. Ons lamsvlees komt vanuit onze erkende én gecertificeerde vleesgroothandel met alle productie in eigen huis.
Wij presenteren online een geselecteerd aanbod in vlees met als doel om keuzestress te voorkomen. Het vlees komt uit alle uithoeken van de wereld met allen hun eigen identiteit. Met onze selectie heb je altijd het perfecte stuk vlees in huis.
Lamsvlees online bestel je bij Inamood
Jij kiest voor lamsvlees online bestellen? Boodschappen worden door steeds meer consumenten online besteld. Lamsvlees of andere slagerijproducten worden nog minder vaak via internet besteld. Toch is vlees kopen bij een online slagerij een uitstekende optie. Je kunt bij de slager van je eigen voorkeur bestellen. Maar online bestellen is net zo makkelijk tegenwoordig. Wij portioneren het vlees op het geselecteerde gewicht en vriezen het vlees in. Wij leveren het vlees bevroren de volgende dag. Je kan lamsvlees bestellen en een keuze maken onder alle andere heerlijke producten die op onze website staan. Maak je mandje vol tot minimaal 60 euro en druk op bestellen.
Een lekker stuk lamsvlees kopen
Wil je lamsvlees bestellen bij onze online slagerij, dan is het goed om te weten dat dit product afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Dit is absoluut niet zonder reden. Dit vlees staat namelijk bekend om zijn zeer hoge kwaliteit. Lamshaasjes hebben een fijne vleesstructuur en zijn daarom zeer geliefd onder de echte fijnproevers onder de vleeseters. Lamshaasjes, die je bij ons online kunt bestellen, zijn het malse gedeelte van het lam. Wil je dit vlees op zijn lekkerst bereiden, houd dan een kerntemperatuur van circa 56 °C aan. Lamsvlees kun je perfect bereiden op de BBQ of gewoon lekker bakken in de pan met heerlijke kruiden zoals tijm en rozemarijn. Het vlees heeft niet veel nodig dan wat verse kruiden en een beetje zout en peper. Ga je lamsvlees bakken dan is ons advies om het vlees te bakken in voldoende boter. Eerst even op hoog vuur aanbraden en dan verder garen tot de juiste kerntemperatuur.
Heb je vragen aan ons?
Benieuwd naar ons aanbod in vlees of andere producten, vragen over de herkomst, levering of onze service? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 82 53 69 52, of mail naar klantenservice@inamood.nl.