• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Onderstaand veelgestelde vragen

Bezorgen en retouren

Wat zijn de bezorgtijden?

Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf kiezen uit de bezorgdagen die wij aanbieden.

Op de dag van levering ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace link. Deze link wordt rond 16.00 uur aangepast met een tijdsindicatie van 2 uur. Via deze link kun je de volgende dingen aangeven:

  • Ontvangen van een sms-alert voor tijdige informatie op het moment dat de bezorger bij jou in de buurt is.
  • Burenlevering tot 5 minuten voor levering.
  • Levering op een ander adres binnen een straal van 200 meter.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en in Vlaams België.

Is afhalen mogelijk?

Afhalen is vooralsnog niet mogelijk. Voor orders boven de €250,- maken wij een uitzondering. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Betalingen

Wat is de minimum orderwaarde?

Wij hanteren een minimaal orderbedrag van €50,- voor leveringen in Nederland en België. In België leveren wij vanaf een bedrag van €100,- zonder verzendkosten en in Nederland vanaf €75,-

Inamood houdt van bewust inkopen en dat doen wij graag samen met jou.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bij een ordergrootte vanaf €50,- worden er verzendkosten in rekening gebracht. Wij betalen de verzendkosten in Nederland boven de €75,- en boven de €100,- in België.

Enkel bij niet thuis, zullen wij het pakket de volgende dag opnieuw aanbieden. Trunkrs zorgt ervoor dat de producten bevroren blijven.

Producten INAMOOD

Waar komt jullie vlees vandaan?

Inamood koopt haar rundvlees uitsluitend in bij duurzame en gecertificeerde rundvleesbedrijven. Voor de herkomst per stuk, verwijzen we je graag naar de verpakking.

Met de kennis die wij in huis hebben vanuit de jarenlange ervaring van de organisatie achter Inamood (Lodewijks Meat), zorgen wij voor een constante kwaliteit. De kwaliteit die wij leveren is te vergelijken met de kwaliteit van een goed restaurant. Ons team weet deze kwaliteit te beoordelen, aangezien dit hetgeen is wat Lodewijks Meat al jarenlang doet. In onze eigen productie wordt letterlijk elk product gescreend en vervolgens door onszelf gesneden en geportioneerd verpakt in onze Inamood recyclebare verpakkingen.

Waarom zijn de producten per stuk (geportioneerd) verpakt?

De voedselverspilling in Nederland is nog altijd veel te hoog (34,4 kg per persoon per jaar). Wij willen dit bestrijden door onze producten slim en handig te portioneren. Per maaltijd per persoon een portie en je zult zien dat veel minder verspild zal worden. Inamood wil samen met jou bewust en duurzaam consumeren.

10% korting!