Stoofvlees
Stoofvlees is heerlijk en niet alleen in de herfst of de winter. Je gaart het vlees langzaam voor uren zodat het heerlijk mals wordt. Je kunt er geweldige rechten mee maken en combineren met bijvoorbeeld bier of een goede rode wijn. Men noemt het stoofvlees doordat het vlees langzaam moet garen doordat het vaak wat taaier is dan andere delen. Je gaart het tot het vlees uit elkaar valt.
Toont alle 16 resultaten
-
Shortrib met been | Iers
Irish nature beef€20 p/kgVanaf 1700 - 1800 gram€35,00 -
Procureur | aan ‘t stuk
€12 p/kgVanaf 1250 - 1500 gram€16,50 -
Kalfsschenkel Ossobuco | Gegaard
ongeveer 300 gram€7,50 -
Riblap | Angus
Vanaf 500 gram€12,50 -
Iberico varkenswangen
€24 p/kgVanaf 600 - 700 gram€15,60 -
Procureur half | Duroc
€15 p/kgVanaf 1000 - 1100 gram€15,75 -
Sukade aan ‘t stuk | Black Angus
€25 p/kgVanaf 700 - 800 gram€18,75 -
Limburgs Zuurvlees rund
Vanaf 500 gram€6,50 -
Hachee vlees
Vanaf 500 gram€7,50 -
Paleron
€16 p/kgVanaf 2500 - 3000 gram€44,00 -
Goulash | Hongaars
500 gramNiet op voorraad
-
Konijnenbouten
Vanaf 250 - 350 gramNiet op voorraad
-
Hertenpoulet
Ongeveer 500 gramNiet op voorraad
-
Hachee
500 gramNiet op voorraad
-
Sukadelappen
2 x 250 gramNiet op voorraad
-
Hazenpeper
900 gramNiet op voorraad
€19,95