Stoofvlees
Stoofvlees is heerlijk en niet alleen in de herfst of de winter. Je gaart het vlees langzaam voor uren zodat het heerlijk mals wordt. Je kunt er geweldige rechten mee maken en combineren met bijvoorbeeld bier of een goede rode wijn. Men noemt het stoofvlees doordat het vlees langzaam moet garen doordat het vaak wat taaier is dan andere delen. Je gaart het tot het vlees uit elkaar valt.
Toont alle 22 resultaten
-
Verkoop!
Shortrib met been | Iers
€24 p/kgVanaf 1100 - 1200 gram€27,60€20,70 -
Verkoop!
Procureur | aan ’t stuk
€14 p/kgVanaf 1250 - 1500 gram€19,25€14,44 -
Runderstoofvlees
Vanaf 500 gram€6,95 -
Iberico varkenswangen
€31 p/kgVanaf 800 - 900 gram€26,35 -
Goulash | Hongaars
Vanaf 500 gram€6,95 -
Limburgs Zuurvlees rund
Vanaf 500 gram€6,50 -
Kalfsschenkel
€25 p/kgVanaf 200 - 250 gram€5,63 -
INAMOOD Runderhachee
500 gram€6,75 -
Kalfswangen
€36 p/kgVanaf 200 - 300 gram€9,00 -
INAMOOD Runderstoofvlees
500 gram€6,75 -
Paleron
€16 p/kgVanaf 3500 - 4000 gram€60,00 -
Konijnenbouten
€19 p/kgVanaf 250 - 350 gramNiet op voorraad
-
Riblap | Angus
500 gramNiet op voorraad
-
Sukade aan ’t stuk | Black Angus
€27 p/kgNiet op voorraad
-
Hachee
500 gramNiet op voorraad
-
Procureur half | Duroc
€16 p/kgVanaf 800 - 900 gramNiet op voorraad
-
Hertenpoulet
Ongeveer 500 gramNiet op voorraad
-
Sukade | heel | Namibië
€19 p/kgNiet op voorraad
-
Sukadelappen
2 x 250 gramNiet op voorraad
-
Hachee vlees
500 gramNiet op voorraad
-
Magere runderlappen
Niet op voorraad
-
Wagyu hachee
Niet op voorraad