Stoofvlees
Stoofvlees is heerlijk en niet alleen in de herfst of de winter. Je gaart het vlees langzaam voor uren zodat het heerlijk mals wordt. Je kunt er geweldige rechten mee maken en combineren met bijvoorbeeld bier of een goede rode wijn. Men noemt het stoofvlees doordat het vlees langzaam moet garen doordat het vaak wat taaier is dan andere delen. Je gaart het tot het vlees uit elkaar valt.
Toont alle 16 resultaten
-
Verkoop!
Shortrib met been | Iers
€23 p/kgVanaf 900 - 1000 gram€21,85€10,93 -
Procureur | aan ‘t stuk
€13 p/kgVanaf 1250 - 1500 gram€17,88 -
Iberico varkenswangen
€26 p/kgVanaf 700 - 800 gram€18,00 -
Sukade aan ‘t stuk | Black Angus
€25 p/kgVanaf 700 - 800 gram€18,75 -
Procureur half | Duroc
€15 p/kgVanaf 1000 - 1100 gram€15,75 -
Paleron
€16 p/kgVanaf 3500 - 4000 gram€60,00 -
Kalfsschenkel Ossobuco | Gegaard
ongeveer 300 gramNiet op voorraad
€7,50 -
Riblap | Angus
500 gramNiet op voorraad
-
Goulash | Hongaars
500 gramNiet op voorraad
-
Konijnenbouten
Vanaf 250 - 350 gramNiet op voorraad
-
Hachee vlees
500 gramNiet op voorraad
-
Limburgs Zuurvlees rund
500 gramNiet op voorraad
-
Hachee
500 gramNiet op voorraad
-
Hertenpoulet
Vanaf 500 gramNiet op voorraad
€9,95 -
Sukadelappen
2 x 250 gramNiet op voorraad
-
Hazenpeper
900 gramNiet op voorraad
€19,95