Stoofvlees
Stoofvlees is heerlijk en niet alleen in de herfst of de winter. Je gaart het vlees langzaam voor uren zodat het heerlijk mals wordt. Je kunt er geweldige rechten mee maken en combineren met bijvoorbeeld bier of een goede rode wijn. Men noemt het stoofvlees doordat het vlees langzaam moet garen doordat het vaak wat taaier is dan andere delen. Je gaart het tot het vlees uit elkaar valt.
Toont alle 21 resultaten
-
Shortrib met been | Iers
€23 p/kgVanaf 800 - 900 gram€19,55 -
Procureur | aan ’t stuk
€13 p/kgVanaf 1250 - 1500 gram€17,88 -
Verkoop!
Konijnenbouten
€19 p/kgVanaf 350 - 450 gram€7,60€5,70 -
Runderstoofvlees
Vanaf 500 gram€6,95 -
Riblap | Angus
Vanaf 500 gram€12,50 -
Verkoop!
Iberico varkenswangen
€31 p/kgVanaf 700 - 800 gram€23,25€17,44 -
Goulash | Hongaars
Vanaf 500 gram€6,95 -
Limburgs Zuurvlees rund
Vanaf 500 gram€6,50 -
Procureur half | Duroc
€15 p/kgVanaf 1000 - 1100 gram€15,75 -
Sale 50%
Hachee
Vanaf 500 gram€6,50€3,25 -
Hachee vlees
Vanaf 500 gram€7,50 -
Kalfsschenkel
€25 p/kgVanaf 250 - 300 gram€6,88 -
Wagyu hachee
Vanaf 250 gram€7,95 -
Magere runderlappen
Vanaf 2 x 250 gram€7,95 -
Paleron
€16 p/kgVanaf 3500 - 4000 gram€60,00 -
Kalfswangen
€36 p/kgVanaf 500 - 600 gram€19,80 -
INAMOOD Runderstoofvlees
500 gram€6,75 -
INAMOOD Runderhachee
500 gram€6,75 -
Hertenpoulet
Ongeveer 500 gramNiet op voorraad
-
Sukade | heel | Namibië
€19 p/kgNiet op voorraad
-
Sukadelappen
2 x 250 gramNiet op voorraad