Stoofvlees
Stoofvlees is heerlijk en niet alleen in de herfst of de winter. Je gaart het vlees langzaam voor uren zodat het heerlijk mals wordt. Je kunt er geweldige rechten mee maken en combineren met bijvoorbeeld bier of een goede rode wijn. Men noemt het stoofvlees doordat het vlees langzaam moet garen doordat het vaak wat taaier is dan andere delen. Je gaart het tot het vlees uit elkaar valt.
Toont alle 18 resultaten
-
Procureur | aan ’t stuk
€14 p/kgVanaf 1250 - 1500 gram€19,25Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Konijnenbout
€17,50 p/kgVanaf 150 - 250 gram€3,50Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Iberico varkenswangen
€31 p/kgVanaf 1100 - 1200 gram€35,65Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Procureur half | Heyde Hoeve Duroc
€17 p/kgVanaf 1100 - 1200 gram€19,55Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Hertenpoulet
Vanaf 500 gram€9,95Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Kalfsschenkel
€25 p/kgVanaf 250 - 300 gram€6,88Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Kalfswangen
€36 p/kgVanaf 200 - 300 gram€9,00Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -
Shortrib met been | Iers
€24 p/kgVanaf 700 - 800 gramNiet op voorraad
-
Runderstoofvlees
500 gramNiet op voorraad
-
Goulash | Hongaars
500 gramNiet op voorraad
-
Riblap
500 gramNiet op voorraad
-
Sukade aan ’t stuk | Black Angus
€27 p/kgNiet op voorraad
-
Limburgs Zuurvlees rund
500 gramNiet op voorraad
-
Hachee
500 gramNiet op voorraad
-
Sukade | heel | Namibië
€19 p/kgNiet op voorraad
-
Sukadelappen
2 x 250 gramNiet op voorraad
-
Hachee vlees
500 gramNiet op voorraad
-
Magere runderlappen
Niet op voorraad