Dry aged beef

Dry-aged beef wordt steeds populairder onder fijnproevers en kenners van goed vlees. Bij het dry-agen van vlees wordt het vlees gedurende een bepaalde periode bewaard in een gecontroleerde omgeving, waarbij luchtvochtigheid, temperatuur en luchtcirculatie zorgvuldig worden gecontroleerd. Het resultaat is een stuk vlees met een diepe, rijke smaak en een zachte textuur.

Bekijk ons ruim assortiment aan dry aged vlees

Toont alle 5 resultaten

  • dry aged entrecote

    Entrecote steak | dry aged

    €58 p/kgOngeveer 300 gram
    17,40
  • dry aged rib eye

    Rib eye steak | dry aged

    €65 p/kgOngeveer 350 gram
    22,75
  • dry aged cote de boeuf

    Côte de boeuf | dry aged

    €58 p/kgOngeveer 850 gram
    49,00
  • dry aged steak

    T-bone steak | dry aged

    €60 p/kgOngeveer 600 gram
    32,95
  • dry aged tomahawk steak

    Tomahawk steak | dry aged

    €62 p/kgVanaf 900 - 1000 gram
    58,90