Ribeye
De ribeye is afkomstig van de rib van het rund, maar zonder bot. Dit omdat consumenten het op prijs stellen dat er geen bot aanwezig is. Tegenwoordig is dat echter anders en zijn er diverse soorten zoals de tomahawk steak en de côte de boeuf. Dit is een ribeye met het bot er nog aan. Het enige verschil is de lengte van het bot. Het zijn stoere stukken vlees die regelmatig worden bereid op de BBQ.
Toont alle 12 resultaten
-
Sale 30%
Ribeye | aan ‘t stuk
€29 p/kgVanaf 500 - 600 gram€21,75 €27,55
€15,23 €19,29 -
Ribeye | Argentinië
€38 p/kg5 x 200 gram€38,00 -
Ribeye | wagyu A5 Kagoshima
Japan Wagyu€250 p/kgVanaf 170 - 220 gram€45,00 -
Ribeye steak | Uruguay
€42,50 p/kgVanaf 1 x 200 gram€8,50 -
Ribeye | USA wagyu | BMS 9+
€183 p/kgVanaf 150 - 200 gram€32,03 -
Ribeye | wagyu A5 Hokkaido
Japan Wagyu€250 p/kgVanaf: 170 - 220 gram€45,00 -
Ribeye | marbled | 21 dagen gerijpt
World Steak€50 p/kgVanaf 300 - 350 gramNiet op voorraad
€16,25 -
Ribeye | Jersey
€145 p/kg200 - 250 gram€32,63 -
Ribeye roast | USA prime
€64 p/kgVanaf 1900 - 2000 gram€124,80 -
Ribeye steak | Bistro
Heifer Gold5 x 200 gram€32,50 -
Ribeye | wagyu A5 Miyazaki
Japan Wagyu€250 p/kgVanaf 170 - 220 gramNiet op voorraad
-
Ribeye bone-in | Nieuw – Zeeland
Ocean Beef€55 p/kgVanaf 400 - 500 gram€24,75