Japanse Wagyu
Japanse Wagyu beef staat bekend om het intramusculaire vet en waanzinnige marmering van het vlees. Het vet smelt en ligt daarom zijdezacht op je tong. Het vlees heeft niks nodig dan een beetje zout. Het hoge percentage intramusculair vet is één van de belangrijkste selectiecriteria en geeft het vlees een unieke smaak. Hoe hoger de vetmarmering, hoe smaakvoller het vlees.
Toont alle 4 resultaten
-
Picanha | Japans wagyu A5 heel
€200 p/kgVanaf 5400 gram€1.080,00 -
Ribeye | wagyu A5 Kagoshima
€265 p/kgVanaf 150 - 200 gramNiet op voorraad
-
Entrecote | wagyu A5 Kagoshima
€260 p/kgVanaf 200 - 250 gramNiet op voorraad
-
Tournedos | Japans Wagyu A5
€295 p/kgVanaf 140 - 190 gramNiet op voorraad