Entrecote
Je geniet op zijn tijd graag van een lekker stuk entrecote vlees? Je weet ook hoe je het op een smakelijke manier kunt bereiden? Maar nu is misschien toch nog je vraag wat is entrecote precies? Nu, daar is vrij eenvoudig een antwoord op te geven. Entrecote is een biefstuk met een lekker randje vet uit de rug. Gesneden uit de rug van het dier, tussen de ribben. Het is ook mogelijk om de dunne lende (ossenhaas) en been te snijden. Dan heb je een T-bone steak. Een T-bone steak is namelijk een entrecote en ossenhaas aan elkaar met het bot er nog tussen.
Toont alle 9 resultaten
-
Entrecote | aan ‘t stuk
€29 p/kgVanaf 500 - 600 gram€15,95 -
Black Angus entrecote steak
€48 p/kgvanaf 250-350 gram€13,20 -
Entrecote | wagyu A5 Miyazaki
Japan Wagyu€265 p/kgVanaf 200 - 250 gram€59,63 -
Entrecote | USA wagyu | BMS9+
€195 p/kgVanaf 150 - 200 gram€43,88 -
Entrecote | wagyu A5 Kagoshima
Japan Wagyu€265 p/kgVanaf 200 - 250 gram€55,65 -
Entrecote Steak Iers
€38 p/kgVanaf 250 - 300 gram€10,45 -
Entrecote steak | dry aged
€58 p/kgOngeveer 300 gram€17,40 -
Entrecote | marbled | 21 dagen gerijpt
World Steak€40 p/kgvanaf 250 - 300 gramNiet op voorraad
€11,00 -
Entrecote steak | Uruguay
€32 p/kg200 gramNiet op voorraad
€6,40