Shortrib
Short ribs heten in Nederland meestal onderribben of dikke ribben. In Amerika worden ze voornamelijk short ribs genoemd. Het vlees dat zich aan de onderribben bevindt, noemen we in Nederland riblappen. Amerikanen kiezen niet zonder reden voor de naam shortribs. Dit vlees zit namelijk vast aan een short plate. Op deze plate bevinden zich een aantal ribben die heel gelijkmatig van vorm zijn.
Toont alle 6 resultaten
-
Verkoop!
Shortrib met been | Iers
€23 p/kgVanaf 900 - 1000 gram€21,85€10,93 -
Short ribs met been | USA choice
€42 p/kgvanaf 1800 - 1900 gramNiet op voorraad
-
Shortribs | Angus | Iers | 2-pack
€25 p/kgVanaf 1900 - 2000 gramNiet op voorraad
-
INAMOOD | Shortrib | sous vide gegaard
€24 p/kgNiet op voorraad
-
Shortrib | sous vide gegaard
€22,50 p/kgNiet op voorraad
-
Shortrib met been | Schots | 2-pack
€26 p/kgVanaf 1100 - 1200 gramNiet op voorraad