Duroc varken
Het vlees van het Duroc varken staat bekend om zijn mooie marmering wat niet alleen zorgt voor mals en sappig vlees, maar ook voor een volle en pure smaak. Een Duroc varken is roodbruin, breed gebouwd, van gemiddelde lengte en gespierd, met kleine deels hangende oren. Het varken mag geen witte vlekken hebben en een beperkt aantal zwart om erkend te worden. Het varken is rond 1830 ontstaan uit een kruising van de Jersey Red en het oudere Duroc varken uit New York.
Toont alle 4 resultaten
-
Tomapork | Duroc
€19 p/kgVanaf 400 - 500 gram€8,55 -
Boston butt | Duroc
€15 p/kgVanaf 2500 - 3000 gram€41,25 -
Buikspek met zwoerd | Duroc
€18,50 p/kgVanaf 1000 - 1100 gram€19,43 -
Procureur half | Duroc
€15 p/kgVanaf 800 - 900 gramNiet op voorraad