Flat iron steak
De flat iron steak is een steak die gesneden is van het sukadestuk van het rund en is zeer geschikt om te bakken of te grillen. De steak is uniek in zijn soort. Waar we de sukade voornamelijk kennen als suddervlees, is de Flat Iron ook een perfect stuk vlees om te grillen of bakken. Je krijgt dan deze heerlijke steak die wat ons betreft elke BBQ liefhebber geproefd moet hebben. Wil je de flat iron steak kopen voor een heerlijk gerecht? Maak dan een keuze en voeg het product eenvoudig toe aan je winkelwagen.
Toont alle 7 resultaten
-
Flat iron steak | Argentinië
€49 p/kgVanaf 200 - 250 gram€11,03 -
Flat iron | USA prime
€62 p/kgVanaf 250 - 300 gram€17,05 -
Flat iron | Australisch
€66 p/kgVanaf 200 - 250 gram€14,85 -
Flat iron steak | Uruguay
€46 p/kgVanaf 200 - 250 gram€10,35 -
Flat iron | Iers Wagyu
€90 p/kgVanaf 200 - 250 gram€20,25 -
Flat iron | wagyu Australisch
€79 p/kgVanaf 200 - 250 gramNiet op voorraad
-
Flat iron | Iers | Grasgevoerd
€29 p/kgVanaf 250 - 300 gramNiet op voorraad
Waar zit de Flat Iron?
De Flat iron wordt uit de sukade gesneden. Het sukadestuk ligt tegen het schouderblad van een rund aan. Na het verwijderen van de zeen tussen de sukade blijven er twee flat iron steak over.
Hoe flat iron steak snijden?
Een flat iron steak snijd je haaks op de draad na het rusten. Het gesneden vlees heeft dan een blokjes patroon en hieraan kun je zien dat het goed gesneden is.
Hoe smaakt flat iron steak?
Je kunt de smaak van de flat iron steak vergelijken met bavette op het gebied van structuur. Het heeft een grove structuur en een volle rundvleessmaak.