• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Filteren Leeg maken

Seizoen

Menugang

Type gerecht

Heb je nog iets nodig?

Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen met jouw favoriete recepten.

kamado recepten

BBQ recepten van Inamood.

Op onze pagina vind je diverse BBQ recepten of je nu een beginner bent of gevorderd. Wij proberen complete barbecue gerechten te maken op de BBQ. Naast hoofdgerechten hebben wij ook heerlijke bijgerechten of nagerechten die je kunt maken op de barbecue.

BBQ vlees bestellen kun je natuurlijk ook vinden op onze website. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan diverse soorten BBQ vlees.

De meeste gerechten zijn gemaakt met onze producten die je via het recept makkelijk in je winkelwagen kan plaatsen. Je hoeft dan alleen nog af te rekenen en dan kun je snel het recept bereiden op jouw barbecue. Om een complete recepten pagina te hebben delen we ook recepten die niet gerelateerd zijn aan producten die we verkopen. Denk hierbij aan heerlijke nagerechten of juist bijgerechten die perfect passen bij ons BBQ vlees.

Naast heerlijke gerechten die je kunt maken op de barbecue hebben we ook recepten voor op het fornuis of voor in de oven. Bij de categorie tips & tricks vind je informatieve artikelen over een bereiding of over soorten vlees.

Barbecue gerechten

De recepten zijn helemaal uitgeschreven zodat je stap voor stap kunt lezen hoe je het gerecht kan bereiden. De recepten zijn geschikt voor iedere barbecue met een deksel. Met deksel kun je namelijk gerechten ook low and slow bereiden. De meeste recepten zijn gemaakt op een kamado barbecue maar de volgorde en de temperaturen zijn natuurlijk van toepassing op iedere BBQ.

Op onze website vind je ook diverse smaakmakers zoals sauzen en rubs maar ook BBQ accessoires die niet kunnen ontbreken. Bij ieder recept hebben wij gerelateerde artikelen vermeld die natuurlijk bij ons verkrijgbaar zijn.

10% korting!