9.6/10
  • Kadobon INAMOOD
  • Recepten
  • Over ons
  • Onze klantenservice
Logo
  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Inloggen
  • Bestellen
  • Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €70,-

  • Hoogwaardige kwaliteit. Dat proef je!

Categorieën

  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €70,-

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Bezorgd wanneer jij wilt

Home / Rib Roast

Rib Roast

Enig resultaat

  • Côte de boeuf

    Côte de boeuf

    World Steak
    €29 p/kgVanaf 600 -700 gram
    €18,85

Rib roast bbq

Heb je binnenkort een feestje te vieren, zoek dan zeker naar een rib roast recept. Dit vlees doet het uitstekend tijdens een feestmaaltijd. Wil je rib roast uit de oven? Zoek je daarvoor een rib roast recept? Of gaat er voor jou niets boven rib roast bbq? Kies dan voor een langzame garing met wat rook. Heb je een vrij groot stuk rib roast, ga dan bij rib roast bbq gerust uit van een uurtje of 5 op de barbecue.

Tips rib roast bbq

Heel belangrijk is dat je een goede thermometer gebruikt. Dit kan je gerecht net even iets extra’s geven. Je wilt tenslotte dat dit fantastische stuk vlees zo gaar is als jij wenst. Wijkt je thermometer af, dan is dat bij rib roast echt funest. Een paar graden te veel betekent dat jij aan tafel zit met een droge steak. Wil je starten met de bereiding, maak je barbecue dan klaar voor indirect gebruik op 120 graden. Doe wat kruiden in een kom en smeer het vlees hiermee in. Leg de rib met de botten omlaag, niet te dicht bij het vuur. Geeft de kernthermometer 40 graden aan, haal het vlees dan even van de barbecue. Regel nu de temperatuur naar 200 graden en plaats het vlees nog een klein poosje op de barbecue voor een mooi korstje. Bij een kerntemperatuur van 50 graden is het vlees klaar.

Rib roast uit de oven

Zoek je een rib roast recept voor rib roast uit de oven? Het is een aanrader om een heel aantal droge kruiden te mengen. Voeg zeker ook mosterd toe. Je smeert het vlees in met de marinade en vervolgens zet je het een paar uur in de koelkast. Een half uur voordat het de oven ingaat, haal je het uit de koelkast. De oven mag op 180 graden voorverwarmd worden. Plaats de rib roast in een braadslee en zet dit voor een uur in de oven. Bij een kerntemperatuur van 56 graden is het vlees klaar om te serveren.

Altijd nieuwe recepten en aanbiedingen in je mailbox?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Wij focussen ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar wij weten ook dat kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig niet langer voldoende zijn. Ze zijn een vereiste.

  • Het Wargaren 33

    5397 GN Lith

  • +31 (0)6 82 53 69 52
  • klantenservice@inamood.nl

Reviews

Kiyoh

Informatie

  • Over ons
  • Klantenservice
  • Algemene voorwaarden
  • Verzenden & retourneren
  • Betaalmethoden
  • Afrekenen
  • Winkelmand
  • Mijn account

Mijn account

  • Account informatie
  • Contact
  • FAQ
  • Accountgegevens
  • Bestellingen

Vrienden van Inamood

© Copyright 2023 - Inamood B.V.

Made with ♥ by Digitale Bazen

  • Categorie kiezen
    • INAMOOD acties
      • Vlees aanbiedingen
    • Rundvlees
      • Bavette
      • Picanha
      • Ribeye
      • Entrecote
      • Ossenhaas
        • Tournedos
        • Ossenhaaspuntjes
      • Brisket
      • Diamanthaas
      • Tomahawk
      • Shortrib
      • Wagyu
        • Australische Wagyu
        • Japanse Wagyu
        • US Wagyu
      • T-bone Steak
      • Flank steak
      • Flat iron
      • Beef burgers
      • Tri tip
      • Longhaas
    • Varkensvlees
      • Procureur
      • Spare ribs
      • Boston butt
      • Buikspek
      • Iberico varken
      • Duroc varken
      • Nederlands varken
    • Gevogelte
      • Kip
      • Eend
    • Kalf
    • Lam
    • Vleespakket
      • Gourmetschotels
    • BBQ vlees
      • Steaks
      • Spareribs
      • Speklappen
      • Burgers
      • Worst
      • Spiesen
    • Dagelijks
      • Stoofvlees
      • Gehakt
      • Braadstuk
      • Gegaard
    • Vis
    • Wild
    • Asianfood
    • Vegetarisch
    • Kruiden & Sauzen
      • Rubs
      • Sauzen
    • BBQ- & Kookgerei
      • Accessoires
      • Kamado
      • Rookhout
      • Vleesthermometer
  • Kadobon INAMOOD
  • Recepten
  • Over ons
  • Onze klantenservice
  • Inloggen
×

Bestellen

Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.

Bezorgen

Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

  • Maandag besteld = dinsdag geleverd
  • Dinsdag besteld = woensdag geleverd
  • Woensdag = donderdag geleverd
  • Donderdag besteld = vrijdag geleverd
  • Vrijdag besteld = maandag geleverd
  • Zaterdag besteld = maandag geleverd
  • Zondag besteld = maandag geleverd

Bezorgtijden

Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Berichtgeving

  1. Na verwerking van je betaling sturen wij een bevestigingsmail.
  2. Wanneer het pakket verzonden wordt ontvang je van ons een mail dat je bestelling klaar staat bij onze transporteur.
  3. Je ontvangt van onze transporteur Trunkrs in de middag een Track & Trace code met nadere informatie over je levering.

Uw bestelling ×

Geen producten in de winkelwagen.

×
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen Bekijk bestelling

Aanbevelingen

    Picanha | Heifer Gold €17,55
    Beef burgers €14,50
    Zuid – Amerikaans barbecue box €87,50
    Ossenhaas tournedos €48,50

Bestellen

Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.

Bezorgen

Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

  • Maandag besteld = dinsdag geleverd
  • Dinsdag besteld = woensdag geleverd
  • Woensdag = donderdag geleverd
  • Donderdag besteld = vrijdag geleverd
  • Vrijdag besteld = maandag geleverd
  • Zaterdag besteld = maandag geleverd
  • Zondag besteld = maandag geleverd

Bezorgtijden

Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Berichtgeving

  1. Na verwerking van je betaling sturen wij een bevestigingsmail.
  2. Wanneer het pakket verzonden wordt ontvang je van ons een mail dat je bestelling klaar staat bij onze transporteur.
  3. Je ontvangt van onze transporteur Trunkrs in de middag een Track & Trace code met nadere informatie over je levering.