• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

 • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

 • Hoogwaardige kwaliteit .

De voedselverspilling in Nederland is nog altijd veel te hoog (gemiddeld 35kg per persoon per jaar). Wij proberen dit te bestrijden door zoveel mogelijk producten slim en handig te portioneren. Per maaltijd per persoon een portie en je zult zien dat er veel minder verspild zal worden. Om onze producten te portioneren, maken wij gebruiken van een bedrukte vacuümfolie gemaakt van 100% recyclebaar plastic.

Om gemak bij de consument te brengen zijn de geportioneerde producten in een hersluitbare verpakking samengevoegd, zodat je altijd precies die ene portie eruit kan halen. Hiervoor hebben wij een verpakking ontwikkeld gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Wij leveren direct bij de consument, waardoor er een aantal schakels uit de logistieke keten worden gehaald. Minder CO2 uitstoot dus! Om een diepvriesproduct direct aan de consument te kunnen leveren heb je een speciale verpakking nodig, maar ook een levering met zorg. Wij maken gebruik van speciale isolatie in combinatie met gelpacks en bij hoge buitentemperatuur zakjes droogijs. Dit waarborgt de kwaliteit van onze producten tot aan de aflevering bij jou thuis. Let op! Het grootste deel van het droogijs zal opgelost zijn bij aankomst. Haal het overgebleven droogijs niet met je blote hand uit de verpakking en zorg dat je kinderen er niet mee in aanmerking komen. Eigenschappen verzenddoos: 100% recyclebaar karton Speciaal ontwikkeld voor Inamood. Een innovatieve isolatie-koelbox opgebouwd uit golfkarton en honingraatplaten Nieuw op de Nederlandse markt!

De volledige bestelling wordt ingepakt in een vriescel, vervolgens opgehaald door extern transport en dan gaan onze bezorgers aan de slag. Als jouw bestelling in één keer bezorgd kan worden, zorgen wij samen voor een beter milieu. Zo wordt het positieve resultaat van de korte schakels die wij hanteren behouden. De boer, de producent, Inamood en vervolgens op jouw bord. Enkel de touchpoints die nodig zijn, want Inamood houdt van direct.

Verzending

BESTELLEN
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende dag je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.

BEZORGEN
Wij werken met Trunkrs, een gespecialiseerd bedrijf in het versturen van voedsel, niet via de reguliere post die je gewend bent. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

– Maandag besteld = dinsdag geleverd
– Dinsdag besteld = woensdag geleverd
– Woensdag = donderdag geleverd
– Donderdag besteld = vrijdag geleverd
– Vrijdag besteld = maandag geleverd
– Zaterdag besteld = maandag geleverd
– Zondag besteld = maandag geleverd

BEZORGTIJDEN
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

BERICHTGEVING

 1. Na verwerking van je betaling sturen wij een bevestigingsmail.
 2. Wanneer het pakket verzonden wordt ontvangt je van ons een mail dat je bestelling klaar staat bij onze transporteur.
 3. Je ontvangt van onze transporteur Trunkrs in de middag een Track & Trace code over je levering.

Retouren

Producten met een houdbaarheid mogen uitgezonderd worden van herroeping. Zo ook het vlees van INAMOOD. Dit betekent dat het niet mogelijk is uw bestelling aan ons te retourneren. Conform artikel 230p f. Een consumentenkoop betreffende:

 1. De levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
 2. De levering van zaken die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 3. De levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
 4. De levering van zaken die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken;
 5. De levering van alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van een consumentenkoop, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na dertig dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de handelaar geen invloed heeft;
 6. De levering van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
 7. De levering van kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties;
 8. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, of onverwachts tijdens de levering producten niet naar wens op uw bestemming arriveren. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen u altijd tegemoet komen zodat u evengoed kan genieten van onze producten.
10% korting!