Gevulde Varkenshaas in Bacon
Chefkok Inamood | 25 juni 2022
Recept printenVoor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd
Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €70,-
Hoogwaardige kwaliteit .
Gevulde varkenshaas met zongedroogde tomaten, olijven en Parmezaanse kaas in een jasje van ontbijtspek is gewoon super smaakvol. Dit is een klassieker die wij hier regelmatig eten gewoon door de eenvoud en de smaken van de ingrediënten die gebruikt worden.
Je kunt gevulde varkenshaas met ontbijtspek natuurlijk niet alleen op de barbecue maken maar ook zeker in de oven. Waardoor het een makkelijk gerecht is om ook gewoon door de week te maken na een drukke werkdag. Geniet van de Italiaanse tinten in de varkenshaas in combinatie met een mooie Italiaanse wijn of het nu rood of wil is.
Serveer tip: Serveer deze gevulde varkenshaas in bacon met gegrilde aardappelen en een lekkere cocktailsaus en je kunt op en top genieten met een heerlijk glas witte of rode wijn of een mooi biertje. Serveer er als groente bijvoorbeeld een frisse salade bij of aubergine met mozzarella.
Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.