Terug

3-head BBQ borstel

(1)
Schrijf ook een beoordeling

3-head BBQ borstel

(1)
Schrijf ook een beoordeling

16,90

1 stuk
Maak je barbecue rooster eenvoudig, snel en goed schoon met een kwaliteits BBQ borstel met 3 koppen van Mustang.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Maak je barbecue rooster eenvoudig, snel en goed schoon met een kwaliteits BBQ borstel met 3 koppen. De 3 stevige ijzeren en verchroomde borstels verwijderen hardnekkige plekken waardoor je rooster er weer als nieuw uitziet. De BBQ borstel heeft een lengte van 45 centimeter waardoor je een mooie lengte hebt om het rooster schoon te maken. Je kunt de borstel diverse keren gebruiken om je rooster schoon te maken. Op een gegeven moment merk je dat de borstel is versleten, dit is echter afhankelijk van hoe vaak je de barbecue gebruikt. Barbecue jij het hele jaar door dan bestaat de kans dat je ieder jaar een nieuwe moet aanschaffen maar als je alleen in de zomer de barbecue aan hebt. Dan kun je er jaren plezier van hebben.

Hoe maak je nu eigenlijk een barbecue rooster schoon

Het schoonmaken van een barbecue rooster is heel gemakkelijk. Wanneer je de barbecue regelmatig gebruikt adviseren wij om na gebruik het rooster even snel schoon te maken door de grote resten te verwijderen. Bij het volgende gebruik stook je de barbecue boven de 100 graden en maak je met de borstel het rooster goed schoon. Daarna neem je keukenpapier met zonnebloemolie en wrijf je her rooster schoon tot het keukenpapier niet meer zwart is maar schoon blijft. Vergeet niet de onderzijde van het rooster schoon te maken met de borstel. Hier kun je het beste barbecue handschoenen voor gebruiken gezien het rooster heet is.

Barbecue jij alleen in de zomer? Maak dan na gebruik het rooster goed schoon door met de borstel over het rooster te gaan en vergeet niet de onderzijde. Wrijf daarna over de bovenzijde met keukenpapier met zonnebloemolie tot het rooster helemaal schoon is. Verwijder eventueel de houtskool en maak de barbecue helemaal schoon van binnen. Laat de luchtschuiven openstaan en zet de barbecue droog weg. Op deze manier krijg je geen schimmelvorming in de barbecue. Gebruik je een afdekhoes voor de barbecue? Haal deze dan iedere maand er even vanaf en lucht. Dan heb je de minste kans op schimmel.

Dit vonden anderen van dit product

Schrijf ook een beoordeling

Je 3-head BBQ borstel eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,