• Kies zelf de gewenste leverdag

  • Leveringen tussen 17.00 uur en 22.00 uur

  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-

Voorbereiding 30 minuten
Bereiding 15 minuten
Aantal porties 4 personen
Keuken Rundvlees
steak tartaar

Steak tartaar recept

Steak tartaar gemaakt van bavette bereid met passie en liefde met als resultaat een geweldig culinair hoogstandje, wat niet zou misstaan in een sterrenrestaurant.

4 personen

Ingrediënten 4 personen

  • 500 gram bavette
  • 1 stuks sjalot
  • 4 stuks cornichons
  • 5 gram kappertjes
  • 20 stengels bieslook
  • 10 druppels tabasco
  • 15 gram worcestersaus
  • 20 gram ketchup
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels dijon mosterd
  • 1 stuks eigeel
  • naar smaak peper en zout

Bereiding van de steak tartaar van bavette

  1. Snijd de bavette fijn, maar behoud wat structuur.
  2. Meng met sjalot, cornichons, kappertjes en bieslook.
  3. Voeg Tabasco, Worcestersaus, ketchup en olijfolie toe. Meng goed.
  4. Klop het eigeel met de mosterd, voeg toe aan het vlees en meng opnieuw.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer op vers stokbrood of naar wens.

Serveertip!

Heerlijk op knapperig stokbrood uit de oven. Deze steak tartaar heeft een mooie bite en een subtiele pittigheid door de Tabasco. Onze favoriet!

Dit heerlijke voorgerecht is gemaakt door Kitchennr5. Je kunt hem volgen op instagram. Op onze website vind je meerdere heerlijke rundvleesrecepten ter inspiratie.

Eet smakelijk!

Wat vond je ervan?
Recept delen
Altijd handig!
Dit vonden anderen van dit recept
(1)
Volg onze socials!
10% korting!