T-bone steak met charcoal chimichurri
De grillende tegelzetter | 19 september 2025
Recept printenKies zelf de gewenste leverdag
Leveringen werkdagen tussen 17.00 en 22.00 op zaterdag tussen 08.00 en 18.00
Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-
Deze T-bone steak, bereid volgens de reverse sear methode is een waar genot waar je iedereen mee gaat verrassen. De reverse sear methode houdt in dat het vlees eerst indirect wordt gegaard op lage temperatuur, totdat de kerntemperatuur rond de 48 graden Celsius ligt. Daarna wordt het vlees op hoge temperatuur kort gegrild voor een mooie korst.
Vlees
Ingrediënten chimichurri
De T-bone heeft zijn naam te danken aan de vorm van het bot, wat een vorm van een T heeft. Aan de ene kant zit een stuk entrecote en aan de andere kant ossenhaas. Twee van de meest malse stukken van het rund.
Andere recepten met t-bone:
Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.
Wanneer je bij ons bestelt, kun je zelf de gewenste leverdag aangeven. Als je kiest voor een leverdag doordeweeks, dan kan dat vaak nog tot 22.00 uur voor levering de dag erna. Wil je je bestelling op zaterdag ontvangen? Zorg dan dat je deze plaatst vóór vrijdag 11.00 uur.
Onze producten worden op doordeweekse dagen ’s avonds bezorgd door Trunkrs, tussen 17.00 en 22.00 uur. Op zaterdag worden ze bezorgd door Chill Bill, tussen 08.00 en 18.00 uur. Van beide bezorgdiensten ontvang je op de dag van levering track & trace-informatie met betrekking tot je bestelling.
Wanneer je bij ons bestelt, kun je zelf de gewenste leverdag aangeven. Als je kiest voor een leverdag doordeweeks, dan kan dat vaak nog tot 22.00 uur voor levering de dag erna. Wil je je bestelling op zaterdag ontvangen? Zorg dan dat je deze plaatst vóór vrijdag 11.00 uur.
Onze producten worden op doordeweekse dagen ’s avonds bezorgd door Trunkrs, tussen 17.00 en 22.00 uur. Op zaterdag worden ze bezorgd door Chill Bill, tussen 08.00 en 18.00 uur. Van beide bezorgdiensten ontvang je op de dag van levering track & trace-informatie met betrekking tot je bestelling.