Voordelig Vlees
Bekijk onze acties!
Kortingen tot 50%
Bekijk de actie! NOSKOS Pulled Pork
Chefkok Inamood | 07 mei 2022
Recept printenVoor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd
Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-
Hoogwaardige kwaliteit .
Zoals de naam al doet vermoeden “NOSKOS PULLED PORK” is dit recept gemaakt volgens het wedstrijd pulled pork recept van NOSKOS. Het is een geweldig recept wat je natuurlijk kunt maken op iedere barbecue zolang je maar een deksel hebt, en je een indirecte zone kunt maken. Het is niet echt een recept maar meer een methode hoe je de perfecte pulled pork kunt maken.
Ingrediënten
Ingrediënten glaze
Ik maakte in dit recept gebruik van de Weber Smokefire EX4. Als je wilt zien hoe Dennis deze maakte kun je het ook bekijken in de Youtube video hieronder. Het leuke aan pulled pork is dat je eigenlijk altijd teveel hebt. Wanneer het klaar is en het is afgekoeld kun je het prima invriezen en gebruiken voor een volgende keer. Het is dan wel belangrijk dat je geen saus mengt met het vlees. Je kunt beter veel te veel maken dan een stuk procureur erop leggen van een halve kilo. Na de bereiding kun je het makkelijk een aantal maanden bewaren en opwarmen in een pan samen met saus. Het is ook mogelijk om het in een zakje op te warmen in heet water en daarna hete saus toevoegen. In het onderstaande recept maakte ik gebruik van de NOSKOS dry-rub “The Jerk”. Deze dry-rub geeft een lekker pittig effect aan de smaak van pulled pork. Er zijn inmiddels zoveel dry-rubs op de markt dat je er eigenlijk gek van wordt. Tenminste dat is mijn mening en zeker in winkels waar ze een heel rek vol hebben staan is het lastig kiezen. Je kunt het natuurlijk ook zelf maken en lekker experimenteren met de specerijen. Toevallig heb ik een artikel geschreven over hoe ik het aanpak en wat mijn favoriete dry-rubs zijn om te gebruiken. Maak een combinatie die jezelf lekker vindt en test het bijvoorbeeld op een speklap. Of gebruik een ander stuk vlees dat snel klaar is. Het zou zonde zijn wanneer de smaak niet goed is en je proeft na al die uren, en het smaakt niet.
Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.