• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Voorbereiding 15 minuten
Bereiding 15 minuten
Aantal porties 4 personen
Keuken Barbecue
gevulde champignons

Een perfect bijgerecht!

Gevulde champignons zijn altijd lekker en je kunt er zoveel combinaties mee maken door ingrediënten samen te voegen die je lekker vindt. BBQ hapjes wil je natuurlijk ruim voordat het bezoek komt klaar kunnen maken en daar is dit recept ideaal voor.

4 personen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 12 grote champignons
  • 1/2 pakje feta
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • verse peterselie
  • zout en versgemalen peper
  • olijfolie

Een lekker alternatief zijn gevulde tomaten die je kunt bereiden op de barbecue of in de oven. Of kies voor een andere vulling voor de gevulde champignons.

Voorbereiding

  1. Maak de champignons schoon, verwijder de stelen en hol ze uit.
  2. Verkruimel de feta en snij de zongedroogde tomaten in kleine blokjes.
  3. Snij de peterselie fijn.
  4. Meng de zongedroogde tomaten met de feta, geperste knoflook, peterselie en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Vul de champignons en besprenkel ze met olijfolie.

Bereiding gevulde Champignons

  1. Maak de barbecue aan en zorg voor middel hete kolen.
  2. Leg de champignons op het rooster en grill ze in ongeveer 10 minuten tot ze zacht zijn.

Eet smakelijk!

Wat vond je ervan?
Recept delen

Wij denken dat je deze ook wel lust!

Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.

10% korting!