• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Voorbereiding 5 minuten
Bereiding 5 minuten
Aantal porties 4 personen
Keuken Lente
Carpaccio wraps

Een perfecte combinatie!

Carpaccio wraps zijn simpel, snel klaar en ideaal als makkelijk lunch gerecht of zelfs als borrelhapje om te serveren op een feestje! Ze zijn snel klaar en wij weten zeker dat iedereen ervan geniet.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 porties biefstuk carpaccio
  • 4 grote wraps
  • truffelmayonaise
  • zongedroogde tomaten
  • pijnboompittjes
  • Parmezaanse kaas
  • rucola
  • cocktailprikkers

Met carpaccio kun je leuke en makkelijke gerechten maken, zoals voorgerechten of een heerlijke broodje carpaccio. Op onze website staat een carpaccio recept met vier verschillende voorgerechten die ideaal zijn voor de feestdagen.

Het serveren van carpaccio wraps is altijd een goed idee voor een feestje. Je kan dit gerecht maken met truffelmayonaise zoals wij hebben gedaan of met groene pesto. Ben je geen fan van zongedroogde tomaten? Laat ze dan gewoon weg of vervang door iets anders. Je kunt ook variëren met de soort kaas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geraspte oude kaas.

Bereiding carpaccio wraps

  1. Haal de carpaccio een dag voor de bereiding uit de vriezer en laat langzaam ontdooien in de koeling.
  2. Zet een pan op het vuur met een beetje olijfolie en bak de pijnboompitten goudbruin. Laat de pijnboompitten afkoelen voordat je ze gebruikt.
  3. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
  4. Wrijf de wraps in met een laagje truffelmayonaise.
  5. Verwijder de verpakking van de carpaccio en leg een vel carpaccio op de wrap met de vleeszijde op de truffelmayonaise. Trek het papier eraf.
  6. Strooi de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en de zongedroogde tomaten op de carpaccio en verdeel een laagje rucola er over.
  7. Rol de wrap op en snijd door de helft of in plakken van ongeveer 2 centimeter en serveer direct.

Eet smakelijk!

Wat vond je ervan?
Recept delen
10% korting!