Terug

Biefstuk Carpaccio

Biefstuk Carpaccio

9,95

€23,75 p/kg5 x 80 gram
Onze geportioneerde carpaccio wordt gesneden van het spierstuk van Ierse runderen, hetzelfde deel dat wordt gebruikt voor kogelbiefstuk.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Onze geportioneerde carpaccio wordt gesneden van het spierstuk van Ierse runderen, hetzelfde deel dat wordt gebruikt voor kogelbiefstuk. Hierdoor is de carpaccio extreem mals. De kant-en-klare, flinterdunne plakjes rundvlees zijn per portie bij kamertemperatuur na ca. 30 minuten ontdooid en daardoor ideaal om snel een klassieke carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola te serveren of een lekker broodje carpaccio te maken.

CARPACCIO VAN INAMOOD

De kans is groot dat de je ooit wel eens van carpaccio heb zien staan op een menukaart in een restaurant. Wij evenaren deze hoogwaardige kwaliteit! Het voorgerecht werd in 1950 voor het eerst gemaakt en kan op verschillende manieren worden bereid. Met een paar ingrediënten heb je binnen een mum van tijd de simpelste variant van het gerecht op tafel staan. De simpele variant van het gerecht bestaat uit zeer dunne en rauwe plakjes rundercarpaccio, mayonaisedressing met citroensap, melk, zout, peper en worcestersaus. Met rundercarpaccio wordt ook wel runderlende bedoeld.

MAAK JE CARPACCIO SPECIAAL

Om de rundercarpaccio een upgrade te geven, is het mogelijk om een aantal ingrediënten toe te voegen aan het basisrecept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Parmezaanse kaas uit Italië. Ook is het smaakvol om wat rucola of frisse salade toe te voegen aan het gerecht. Daarnaast wordt de runderlende af en toe vervangen door een ander stukje vlees of vees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke zalmcarpaccio of een ander soort viscarpaccio!

SERVEREN VAN JE CARPACCIO

Zoals eerder vermeld, wordt carpaccio vooral gegeten als voorgerecht. Echter is het ook mogelijk om het gerecht op een andere manier te serveren. Zo is het een goed idee om het gerecht te serveren op een stokbroodje, op een plaattaart, in een wrap of in salade. Mini carpaccio voor bij de tapas of carpacciorolletjes zal ook erg goed in de smaak vallen bij gasten!

Productgegevens

Wettelijke productomschrijving

Rundvlees, diepvries

Kies je gewenste gewicht

5 x 80 gram

Bewaarvoorschrift

Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 489kJ/116kcal, Vetten 2,3g waarvan verzadigde vetzuren 0,9g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 23,7g, Zout 0,13g

Ingrediënten

100% rundvlees

Je Biefstuk Carpaccio eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,