• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Loetje Biefstuk

Biefstuk is een fantastisch stuk vlees. Dit malse en magere spiervlees is bij veel mensen populair. Nu valt of staat de smaak van dit vlees met de manier van bereiden. Er zijn tal van bereidingswijzen mogelijk en je kunt bij elke manier wel een heerlijk gerecht bedenken. Het is wel belangrijk om de kerntemperatuur van de biefstuk goed in de gaten te houden. Verder is het ook afhankelijk van het soort biefstuk voor welke bereiding je kiest. Wordt het biefstuk Loetje of biefstuk Bali? Of kies je voor een andere heerlijk recept in combinatie met dit fantastische vlees? Op de website van Miljuschka staat een heerlijk recept hoe je een loetje biefstuk bereid.

Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk is de meest malse biefstuk uit de bovenbil van het rund. Onze kogelbiefstuk is afkomstig van grasgevoerde Ierse runderen. Deze biefstuk is perfect om te gebruiken voor diverse heerlijke gerechten. Het vlees wordt los gevacumeerd en verpakt per vijf stuks.

Kogelbiefstuk | Iers
kogelbiefstuk iers

Biefstuk loetje bereiden

Als we het hebben over loetje biefstuk, dan vraag je jezelf misschien wel af wat nu de gouden sleutel is van deze biefstuk bali? Gelukkig is deze gemakkelijk te vinden en kun jij ook zorgen voor een heerlijke biefstuk. Neem ossenhaas biefstuk of kies voor kogelbiefstuk. Er wordt vaker gekozen voor ossenhaas, maar kogel kan ook prima. Dan ben je meteen een stukje goedkoper uit. Maak dit gerecht altijd op smaak met zout, witte peper en sambal. Anders krijg je geen echte biefstuk loetje.

Kerntemperatuur biefstuk

Waarom is de kerntemperatuur biefstuk zo belangrijk bij het bereiden van dit vlees? Deze bepaalt namelijk de gaarheid van je stukje vlees. Ga je voor medium rare, rare of medium. Wat je ook kiest voor je biefstuk bali, laat het vlees altijd eerst op temperatuur komen. Over het vlees voor of na de bereiding zouten, verschillen de meningen. Voordat je gaat bakken, zorg je ervoor dat de olie of de boter in de pan goed heet is. Op die manier schroei je de biefstuk snel dicht. Houd het vlees goed in beweging en bepaal zelf hoe gaar je het wilt hebben. Voordat je serveert, laat je de biefstuk nog even rusten. De ideale kerntemperatuur is wat ons betreft 56 graden maar dat is natuurlijk smaak afhankelijk.

Ossenhaas tournedos

Ben je opzoek naar het malste deel van een rund? Kies dan voor de runderhaas waar wij de tournedos reeds uit hebben gesneden voor jou. Onze tournedos wordt per stuk gevacumeerd en is verkrijgbaar in twee gewichten. Wij leveren 8 x 125 gram of 5 x 200 gram. Voeg het product eenvoudig toe aan je winkelmand!

Ossenhaas tournedos
ossenhaas inamood

Recepten van Inamood

Op onze website vindt je naast de beste producten ook geweldige recepten om te bereiden. Natuurlijk kunnen recepten met tournedos of kogelbiefstuk niet ontbreken. Een heerlijk eenvoudig gerecht met tournedos is pasta aglio e olio. Het is een typisch gerecht uit de Napolitaanse keuken. Zoals veel gerechten uit Italië gaat het om smaak met weinig ingrediënten.

Bekijk het recept!
pasta met knoflook en olijfolie
10% korting!