• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Heb je nog iets nodig?

Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen met jouw favoriete recepten.

grillen op de ofyr

Op de OFYR kun je heerlijke gerechten maken en het is heel anders dan gerechten maken op een BBQ. Je hebt natuurlijke diverse kooktoestellen die vergelijkbaar zijn met de OFYR. De recepten in deze categorie kun je daarom ook perfect gebruiken voor andere kooktoestellen met een bak ring.

BBQ vlees bestellen kun je natuurlijk ook vinden op onze website. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan diverse soorten BBQ vlees.

OFYR Recepten

In het overzicht vind je diverse recepten met vlees of vis maar natuurlijk ook heerlijke bijgerechten. Het is wel een uitdaging als je het niet gewend bent om hierop te koken. Je kunt er super veel mee en niet alleen vlees bakken. Zelfs grote stukken vlees is geen probleem. In de recepten leggen wij uit hoe je dit het beste kunt doen en met welke techniek.

Koken op de OFYR

Het belangrijkste is de beheersing van het vuur tijdens het koken. Je hebt diverse accessoires zodat je ook kunt grillen boven vuur. Je kunt op het rooster ook een skillet plaatsen of Dutch Oven. Voordat je gaat beginnen moet de bak ring voldoende hitte hebben. Dit gaat heel geleidelijk en heeft tijd nodig. Begin daarom altijd op tijd met het maken van vuur. Wanneer je mooie vlammen hebt in het middel gaart bijvoorbeeld vlees vooral aan de binnenzijde van de ring. Dit omdat je geen warmte hebt aan de buitenzijde. Hierdoor moet je het vlees regelmatig draaien zodat je een gelijkmatige garing krijgt. Dit is ook met het bakken op de ring. De binnenzijde van de ring is warmer dan de buitenzijde.

Mijn ervaring is dat je het kooktoestel eerst moet leren kennen. Begin daarom niet met al te complexe gerechten. Op deze manier krijg je een gevoel wat allemaal mogelijk is.

In ons assortiment BBQ vlees hebben wij mooie stukken vlees die perfect te gebruiken zijn voor de gerechten op de OFYR.

10% korting!