• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Voorbereiding 20 minuten
Bereiding 10 minuten
Aantal porties 4 personen
Keuken Barbecue
pulled pork wrap

Lekker snel en simpel!

Een ideaal snel en makkelijk gerecht is deze pulled pork wrap. Voor dit recept hebben wij de coleslaw natuurlijk zelfgemaakt. Wij gebruikten onze kant en klare pulled pork piri piri voor dit recept. Zo hoef je niet uren de barbecue aan te hebben. Je kan natuurlijk ook zelfgemaakte pulled pork gebruiken voor dit recept.

Ingrediënten 4 personen

  • 500 gram pulled pork
  • 8 wraps
  • BBQ saus
  • geraspte kaas
  • 1/2 witte kool
  • 1 winterpeen
  • 125 gram mayonaise
  • 60 ml karnemelk
  • 60 ml melk
  • 1 1/2 eetlepel appel cider azijn
  • 1 limoen
  • 3 eetlepels basterdsuiker
  • 1/2 theelepel zout
  • snufje peper

Pulled pork

Wil je zelf pulled pork maken dan staan er diverse recepten op onze website. Je kan namelijk pulled pork maken van procureur of boston butt. Het verschil is vooral de plaats waar het stuk vlees zit en de duur van de bereiding. Je kunt voor dit recept natuurlijk ook resten pulled pork gebruiken wat je eerder hebt gemaakt en nog in de vriezer ligt.

Je hoeft alleen het vlees op te warmen en eventueel te mengen met een lekkere barbecuesaus. Zo kun je de smaak beïnvloeden naar je eigen wens.

Wij maakten de wrap met coleslaw maar je kunt er alles aan toevoegen wat jezelf lekker vindt. Dat is het grote voordeel aan wraps. Maak de lekkerste combinaties!

Bereiding coleslaw

  1. Rasp de witte kool en de winterpeen met een keukenmachine. Dit gaat namelijk het snelste en zorg dat de juiste schijf er in zit zodat je niet te fijn raspt.
  2. Meng in een kom de mayonaise, karnemelk, melk, azijn met het sap van 1 citroen en de suiker, zout en een snufje peper. Proef de saus en breng eventueel verder op smaak.
  3. Schenk de saus bij de geraspte witte kool met winterpeen en meng goed door elkaar.
  4. Dek de kom af met vershoudfolie en plaats in de koeling.

Bereiding pulled pork wrap

  1. Maak ten eerste de BBQ aan en zorg voor twee zones om direct en indirect te grillen. Regel de BBQ naar een temperatuur van 180 graden.
  2. Warm de pulled pork op in een pan of in een skillet op de BBQ.
  3. Neem een wrap en leg hierop een beetje pulled pork met BBQ saus, geraspte kaas en de coleslaw.
  4. Rol de wrap op en vouw de zijkanten dicht.
  5. Leg de pulled pork wraps op de BBQ en keer regelmatig tot de wrap mooi verkleurd is. Leg de wrap eventueel nog op het indirecte deel totdat alle pulled pork wraps zijn gegrild.
  6. Haal de wraps van de BBQ en serveer direct.

Eet smakelijk!

Wat vond je ervan?
Recept delen

Wij denken dat je deze ook wel lust!

Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.

10% korting!