• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Heb je nog iets nodig?

Wij hebben alles in huis om je op weg te helpen met jouw favoriete recepten.

Visgerechten passen in een gezond eetpatroon

Zoek je naar visrecepten? Vis past absoluut in een gezond eetpatroon. Het grote voordeel van visgerechten is daarnaast dat ze op tal van manieren te bereiden zijn. Soms menen mensen dat ze niet van vis gerechten houden, maar kies je dan voor een andere manier van bereiden, dan valt het vaak toch nog wel in de smaak. Gelukkig zijn er oneindig veel visrecepten beschikbaar, zodat er voor elk wel iets wils is. Vis bakken is absoluut niet moeilijk. Wel is het belangrijk dat je weet hoe je dit aanpakt. Anders kan de vis mogelijk uit elkaar vallen of de huid laat wellicht los. Een ander risico is dat de vis niet goed gaar is of dat deze zelfs verbrandt.

Visrecepten voor het bakken van vis

Veel vis recepten geven aan dat je de vis kunt bakken. Er zijn dan een aantal zaken van belang. Zorg in ieder geval voor verse vis. Dat is bij vis gerechten aan absolute voorwaarde. Moet de vis nog ontdooid worden, doe dat dan in de koelkast. Bij het bakken van je vis gebruik je een pan met een anti-aanbaklaag. Kies vervolgens voor boter of olijfolie om de vis in te bakken. Het is daarna van belang om goed op de temperatuur van de pan te letten. Dat komt bij vis namelijk heel precies. De vis moet uiteraard gedraaid worden en dat doe je het handigst met een grote platte spatel. Is de vis gaar, serveer deze dan direct. En laat ze niet eerst rusten zoals je bij vlees vaak gewend bent.

Vis recepten voor in de oven

Zie je op het recept dat je de vis in de oven moet bereiden, dan heb je een makkie. Je hoeft dan zelf namelijk slechts weinig te doen. De oven doet het meest. Een hele belangrijke tip is om de oven nooit te hoog in te stellen, wees daar bij het bereiden van vis altijd extra voorzichtig mee.

10% korting!