• Kies zelf de gewenste leverdag

  • Leveringen tussen 17.00 uur en 22.00 uur

  • Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-

Voorbereiding 10 minuten
Bereiding 30 minuten
Aantal porties 4 personen
Keuken Ovengerechten
tostada

Lekker snel en simpel!

Tostada met gehakt is een eenvoudig en ideaal gerecht voor door de week. Het staat in minder dan 30 minuten op tafel en wij weten zeker dat iedereen ervan gaat genieten. Wij maakten het tostada recept met ons rundergehakt maar het kan natuurlijk ook met gemengd gehakt worden gemaakt.

4 personen

Ingrediënten 4 personen

  • 500 gram rundergehakt
  • 12 kleine tortillawraps
  • geraspte cheddar
  • geraspte gouda kaas
  • 2 rode paprika's
  • 1 blik mais
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 potje Santa Maria Chunky Wrap Salsa
  • 1 zakje Santa Maria Dipsaus Mix American Ranch
  • 250 ml Crème fraîche
  • olijfolie
  • zout en versgemalen peper

Tostada recept

Het leuke aan dit tostada recept is dat je ook lekker kan variëren met de ingrediënten die je gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld de mais vervangen door fijn gesneden blokjes courgette of gebruik kipgehakt. Naast dit kun je natuurlijk ook andere kaas gebruiken dan wij hebben gedaan.

Wil je dit recept ook maken en gehakt kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment eens met diverse soorten gehakt.

Voorbereiding

  1. Pel de rode ui en knoflook en snipper fijn.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd in repen en vervolgens in blokjes.
  3. Maak het blik met mais open en laat de mais uitlekken.
  4. Meng in een kom de dipsaus samen met de crème fraîche.

Bereiding tostada recept

  1. Zet een pan op middel hoog vuur met een beetje olijfolie en fruit de ui en knoflook even aan.
  2. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak rul.
  3. Schud de paprika bij het gehakt en bak voor een aantal minuten mee en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Roer de mais door het mengsel en bak nog heel even mee.
  5. Schenk de saus bij het mengsel en roer alles goed door elkaar. Bak dit voor 2 minuten tot het gehakt gaar is.
  6. Verwarm in de tussentijd de oven voor op 200 graden.
  7. Neem een bakblik met bakpapier en leg hierop de tortilla’s. Verdeel vervolgens het gehakt mengsel over de tortilla’s en strooi er geraspte kaas over.
  8. Plaats in de oven tot de kaas gesmolten is en serveer samen met de saus. Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Eet smakelijk!

Wat vond je ervan?
Recept delen
Altijd handig!
Dit vonden anderen van dit recept
(1)
Volg onze socials!

Wij denken dat je deze ook wel lust!

Verbreed je smakenpalet en probeer ook deze recepten eens.

10% korting!