Terug

Short ribs met been | USA choice

Verkoop!

Short ribs met been | USA choice

86,10 90,30
43,05 45,15

€42 p/kgvanaf 1300 - 1400 gram
Onze short ribs zijn afkomstig van graan gevoerde Amerikaanse runderen. Het vlees is mooi gemarmerd en bevat been met merg.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Onze short ribs zijn afkomstig van graan gevoerde Amerikaanse runderen. Het vlees is mooi gemarmerd en bevat been met merg. Het voordeel van gemarmerde short ribs is dat het vlees tijdens de bereiding mooi sappig blijft en niet snel kan uitdrogen. Het vet gaat smelten tijdens de bereiding wat zorgt voor een perfect bereiding.

Short ribs is een typisch deel van het rund om low and slow te garen. Dit kun je op de barbecue doen maar ook zeker in de oven. Tijdens de bereiding is het belangrijk om het membraan te verwijderen wat op de botten zitten. Dit kun je eenvoudig verwijderen als de ribben ontdooid zijn. Breng het vlees op smaak met een lekkere dry-rub en laat het vlees vervolgens 24 uur marineren in de koeling. Je bereid short ribs op een temperatuur van rond de 100 graden. Om wat extra smaak toe te voegen kun je op de barbecue rookhout toevoegen. Gaar het vlees tot een kerntemperatuur van 90 graden. Na de bereiding is het rusten belangrijk. Doe dit minimaal 15 minuten onder aluminiumfolie.

Herkomst Short Ribs USA Choice

Onze Short ribs USA Choice zijn afkomstig van Cedar River Farms uit de USA. Hier komt alleen natuurlijk rundvlees van hoge kwaliteit vandaan. De runderen zijn 120 dagen graan gevoerd en krijgen geen hormonen toegevoegd.

Rundvlees dat in de US wordt verkocht, wordt beoordeeld door het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA). Om de rundvleeskwaliteiten aan te duiden hebben ze in Amerika de Beef Grading 101 die bestaat uit 8 kwaliteiten. De gradering zegt iets over de mate van marmering van het rundvlees en de volwassenheid van het rund. Prime, Choice en Select zijn de top kwaliteiten volgens de Beef Grading 101.

Wij ontvangen onze producten vers van de leverancier. Hierdoor is het product voorzien van een vers THT. Dit etiket vind je in de vacuum verpakking. Het product wordt door ons ingevroren en niet opnieuw verpakt gezien wij dit zonde vinden. Op de verpakking vind je daarom ook een diepvries THT van ons. Lees alles over THT in ons artikel ten minste houdbaar tot!

Je Short ribs met been | USA choice eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,