Terug

Chateaubriand

Chateaubriand

10,80

€48 p/kgVanaf 200 - 250 gram
Malse chateaubriand uit Brazilië. Afkomstig van runderen, welke zowel grasgevoerd als graangevoerd zijn.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Biefstuk van de runderhaas, ook wel bekend onder de naam chateaubriand of ossenhaas. De chateaubriand is het malste deel van het rund met een fijne structuur. De haas is afkomstig van gras- en graangevoerde koeien voor de ultieme smaakbeleving. Het vlees is geschikt om in zijn geheel te bereiden. Perfect geschikt om er bijvoorbeeld een Beef Wellington mee te maken. Kies hiervoor een gewicht van boven de 700 gram of je moet een kleinere variant willen maken van de Beef Wellington.

De chateaubriand is het dikke uiteinde van een runderhaas en wordt ook wel kophaas genoemd. Uit het overige deel van de runderhaas snijden wij puntjes of tournedos. Wij hebben diverse soorten in ons assortiment met ieder een uniek smaakprofiel. De runderhazen komen uit diverse landen en komen van diverse runderrassen waaronder de Japannees black voor de Wagyu A5 tournedos.

Grasgevoerd & graangevoerde chateaubriand uit Brazilië

Het vlees is afkomstig uit door de EU goedgekeurde faciliteiten, met graan- en grasgevoerde runderen. Onze leverancier JBS Global zet zich sterk in voor duurzame veehouderijpraktijken over de hele wereld. Daar valt ons vlees uit Brazilië onder doordat de boeren de principes 100% volgen.

In Brazilië heeft JBS zijn Supply Chain Protocol -systeem geïntroduceerd, gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij en voor zowel verwerkingslocaties als boerderijen. Inbegrepen in het toepassingsgebied zijn dierenwelzijn, traceerbaarheid, milieubeheer en veetransport om een ​​paar onderwerpen te noemen.

Het JBS Supply Chain Protocol is een toonaangevend initiatief dat boerenleveranciers en klanten grote zekerheid biedt over de kwaliteit en integriteit rundvlees.

Je Chateaubriand eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,