Terug

spare rib rack

spare rib rack

29,95

1 stuks
Het spare rib rack van Mustang is niet alleen super handig om veel spareribs op te bereiden maar ook een…

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Het spare rib rack van Mustang is niet alleen super handig om veel spareribs mee te maken maar kan ook worden gebruikt om een roast te garen. Wanneer je het spare rib rack omdraait kun je er een groot stuk vlees in leggen om gelijkmatig te garen. In het rack is plaats voor 6 spareribs en is de perfecte optie omdat er normaal gesproken maar 2 á 3 spareribs op een barbecue passen. Je legt de spareribs in het rack op de zijkant en dit zorgt ervoor dat alle zijden een gelijkmatig garing krijgen.

Het spare rib rack is gemaakt van roestvrij staal waardoor deze zeer lang meegaat! Je kunt na gebruik het rack makkelijk schoonmaken onder de warme kraan met een beetje dreft. De afmetingen zijn: 38 cm x 25,5 cm x 13 cm.

Wij hebben diverse soorten spareribs in ons assortiment die perfect zijn om te plaatsen in het rack. Ben je opzoek naar hoe je lekker spareribs bereid op de BBQ? Neem dan eens een kijkje op onze recepten pagina waar diverse sparerib recepten staan.

Niet alleen voor op de BBQ te gebruiken

Je denk zeker dat je de rack alleen kunt gebruiken op de BBQ. Voor spareribs denk ik dat het niet gaat passen in de oven. Maar wanneer je met de feestdagen bijvoorbeeld een heerlijke ribroast maakt of een ander lekker braadstuk wat moet garen in de oven is de rib rack echt ideaal. Je neemt een ovenschaal of bakplaat en plaatst hier het rib rack op en vervolgens leg je verse groenten en aardappelen in de ovenschaal op bakplaat. Je bak het vlees eerst rondom aan en leg het vlees vervolgens op het rib rack. Daarna gaar je het vlees en de sappen druipen lekker op de groenten en op aardappelen. Je krijgt hierdoor echt een geweldige smaak beleving in de groenten en aardappelen. Het is ook super makkelijk gezien je op deze manier de complete maaltijd in de oven hebt staan.

Je spare rib rack eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,