Terug

Flank steak | USA choice

Flank steak | USA choice

19,25

€35 p/kgflank steak usa choice
Een heerlijke flank steak USA choice van graan gevoerde runderen met een mooi marmering die zorgt voor veel smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Een flank steak is een typische Amerikaanse snit die in Frankrijk ook wel Bavette Flanchette wordt genoemd. In Nederland kennen we dit onder de naam vinkelap. De flank steak komt uit de buikspier van het rund en heeft een grove structuur met een intense en pure vleessmaak. Flank steak heeft een lange draad, het is dus belangrijk om deze dwars op de draad te snijden. Omdat het werkvlees is, is het een stukje steviger dan normale biefstuk. De bite is stevig en verder is flank steak bijzonder smaakvol. Onze flank steak is grain fed omdat de runderen een voeding krijgen die uit diverse soorten graan bestaan. Dit zorgt voor mooi doorregen vlees met een intense en pure vleessmaak.

Onze Flank steak komt van Cedar River Farms uit de USA. Hier komt alleen natuurlijk rundvlees van hoge kwaliteit vandaan. De runderen zijn graan gevoerd en krijgen geen hormonen toegevoegd.

Amerika kent 8 verschillende rundvleeskwaliteiten, waarvan PRIME de allerbeste is. Voor prime komt de kwaliteit choice en heeft iets minder intramusculaire vet of anders gezegd de marmering is iets minder maar het vlees is nog steeds heerlijk mals. Choise is iets betaalbaarder en nog steeds van een uitstekende kwaliteit.

Je Flank steak | USA choice eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,