Terug

Iberico varkenswangen

(1)
Schrijf ook een beoordeling

Iberico varkenswangen

(1)
Schrijf ook een beoordeling

15,60

€24 p/kgVanaf 600 - 700 gram
Iberico varkenswangen zijn heerlijk om lekker te stoven in bijvoorbeeld donker bier. De wangen hebben een geweldige smaak!

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Iberico varkenswangen zijn ideaal om low and slow te bereiden op de BBQ en om te stoven. De lekkerste combinatie vinden wij om de iberico varkenswangen te stoven in een donker bier. Dit zorgt voor een smaak explosie in je mond. Wij kiezen voor Iberico varkens omdat ze opgroeien in de vrije natuur, waar de dieren zelf hun kostje bij elkaar scharrelen.

Wat zijn iberico varkenswangen?

Varkenswangen zijn zoals de naam al zegt afkomstig uit de kaakspier van de wangen van het varken. Het vlees is doorweven met pezen en zenuwen waardoor de beste bereiding stoven is. Op deze manier breek je het namelijk of tijdens de bereiding. De zenuwen en pezen zorgen voor de typische smaak van de wangen. Bij de juiste bereiding is het vlees boterzacht en weet je niet wat je proeft.

Voor de bereiding moet je wel geduld hebben maar wij kunnen jou verzekeren dat het zeker de moeite waard is. Afhankelijk van de bereiding ben je ongeveer 5 uur bezig. Als je gaat stoven hoef je er natuurlijk niet bij te blijven en is het een makkelijk product om een recept mee te maken. De wangen zitten vaak in vlies die je dient te verwijderen voor de bereiding. Onze wangen zijn voor zover mogelijk reeds schoon gemaakt. Echter zit er nog een vlies aan een zijde die verwijderd dient te worden tijdens de bereiding. Om het jou makkelijk te maken hebben wij een recept geschreven over de bereiding van de varkenswang. Op deze manier kan het zeker niet misgaan.

Ben je opzoek naar andere soorten Iberico vlees? Kijk dan eens in ons ruim assortiment met diverse soorten vlees. Naast de varkenswangen hebben wij namelijk ook bijzondere Iberico producten zoals de presa en secreto.

Iberico varkenswangen | Recepten

Productgegevens

Productomschrijving

Varkensvlees, diepvries

Ingrediënten

100% varkensvlees

Allergenen

Nee

Bewaren

Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Bereiden

Product verhitten voor consumptie. Tijdens bereiding verhitten tot een kerntemperatuur van minimaal 72°C.

Kies je gewenste gewicht

300 – 400 gram, 400 – 500 gram, 500 – 600 gram, 600 – 700 gram, 700 – 800 gram, 800 – 900 gram, 900 – 1000 gram, 1000 – 1100 gram, 1100 – 1200 gram

Dit vonden anderen van dit product

Schrijf ook een beoordeling

Je Iberico varkenswangen eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,