Terug

Bavette | USA prime

Bavette | USA prime

7,88

€35 p/kgVanaf 200 - 250 gram
Onze Bavette PRIME is afkomstig uit de USA en bevat een geweldige marmering die zorgt voor een smaak explosie.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Bavette noemen wij in Nederland ook wel een vanglap of vinkelap en krijgt steeds meer naamsbekendheid onder de naam Bavette. De bavette komt uit de buikspier van het rund en heeft een grove structuur met een intense en pure vleessmaak. Bavette heeft een lange draad, het is dus belangrijk om deze dwars op de draad te snijden.

Bavette wordt ook wel halve maan genoemd. Uiteraard niet zonder reden. Dit biefstukvlees is relatief lang en plat. Omdat het werkvlees is, is het een stukje steviger dan normale biefstuk. De bite is stevig en verder is bavette bijzonder smaakvol. Onze bavette is grain fed omdat de runderen een voeding krijgen die uit diverse soorten graan bestaan. Dit zorgt voor mooi doorregen vlees met een intense en pure vleessmaak.

Onze bavette PRIME is afkomstig van Cedar River Farms uit de USA. Hier komt alleen natuurlijk rundvlees van hoge kwaliteit vandaan. De runderen zijn graan gevoerd en krijgen geen hormonen toegevoegd.

Amerika kent 8 verschillende rundvleeskwaliteiten, waarvan PRIME de allerbeste is. Slechts 5% van al het Amerikaanse rundvlees is PRIME. De belangrijkste criteria zijn intramusculair vet en de rijpheid. Je vindt dit vlees vooral in Amerikaanse high-end restaurants.

Bavette | USA prime | Recepten

Je Bavette | USA prime eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,