Terug

Côte de boeuf | dry aged

(1)
Schrijf ook een beoordeling

Côte de boeuf | dry aged

(1)
Schrijf ook een beoordeling

59,00

€59 p/kgVanaf 1000 gram
De dry aged cote de boeuf is vol van smaak en laat je smaakpapillen dansen.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Ben je op zoek naar een stuk vlees dat vol van smaak is? Onze dry aged cote de boeuf is een echte aanrader. Dit prachtige stuk vlees is een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten.

Dry aging is een techniek waarbij het vlees onder gecontroleerde omstandigheden wordt gerijpt, waardoor het zijn smaak en textuur verbetert. Bij de dry aged cote de boeuf wordt het vlees in een speciale kast gehangen en gedroogd gedurende meerdere weken. Dit proces zorgt ervoor dat het vlees smaakvoller wordt en een heerlijke boterachtige textuur krijgt.

De cote de boeuf is een prachtige rib-eye steak met een bot, die bij het drogen van het vlees nog intenser van smaak wordt. Het vlees is mals en sappig, en heeft een unieke smaak die alleen bereikt kan worden met de dry-aging techniek.

Deze cote de boeuf is perfect voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een romantisch diner voor twee of een gezellig etentje met vrienden. Het is een stuk vlees dat respect en aandacht verdient, en gegarandeerd indruk zal maken op je gasten. Het vlees wordt ook wel prime rib of rib roast genoemd.

Kortom, als je een echte vleesliefhebber bent en op zoek bent naar een stuk vlees dat je smaakpapillen doet tintelen, dan is de dry aged cote de boeuf zeker het proberen waard. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en een echte culinaire traktatie waar je nog lang van zult nagenieten.

Herkomst dry aged cote de boeuf

Het Ierse John Stone dry aged beef ondergaat een strenge selectie door John Stone voordat het wordt toegelaten. Zo komt ca. 5 tot 10% van de Angus- en Hereford runderen in aanmerking voor het prachtige John Stone label.

In de speciale rijpingskamers wordt dit vlees onder een nauwkeurig gecontroleerd klimaat tot op het bot gerijpt voor een periode van ten minste 21 dagen. Door de werking van o.a. de enzymen in het vlees wordt het vlees botermals.

Het vlees wordt gebruikt door vele sterrenchefs in de hele wereld en heeft in 2017 nog de World Steak Challenge gewonnen met een dry aged rib eye.

Wil je dry aged beef bestellen? Bekijk dan ons gehele assortiment van John Stone.

 

 

Productgegevens

Productomschrijving

Rundvlees, diepvries

Ingrediënten

100% rundvlees

Allergenen

Nee

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 691kJ/165kcal, Vetten 8,1g waarvan verzadigde vetzuren 3,5g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 23g, Zout 0,14g

Bewaren

Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.

Bereiden

Product door en door verhitten.

Kies je gewenste gewicht

1000 gram

Dit vonden anderen van dit product

Schrijf ook een beoordeling

Je Côte de boeuf | dry aged eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,