Terug

Hertenbiefstuk

(1)
Schrijf ook een beoordeling

Hertenbiefstuk

(1)
Schrijf ook een beoordeling

6,95

200 gram
Hertenbiefstuk wordt gesneden van de haas van een hert en is een heerlijk mals stuk vlees.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €100,-

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Hertenbiefstuk kopen voor de herfst of voor tijdens de feestdagen! Hertenbiefstuk wordt gesneden van de haas van een hert en is een heerlijk mals stuk vlees. Dit komt omdat er geen werkende spieren in dit deel van de rug zitten. De structuur van het vlees is daarom fijn, zonder draad. Vergeleken met andere wildsoorten heeft hertenvlees een milde smaak en het is licht verteerbaar. De meeste delen van het hert kun je rosé eten. Rood zelfs!

De milde smaak van hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk kopen is niet bij alle vleesliefhebbers even bekend. Mensen die dit vlees echter regelmatig op het menu zetten, roemen de milde smaak. Daarnaast is hertenbiefstuk bakken een uitstekend idee voor mensen die op hun gewicht moeten letten. Het vlees is mager, bevat weinig vet en is rijk aan goede voedingsstoffen. Heb je een lekker stukje hertenvlees in huis en zoek je nu nog naar tips omtrent hertenbiefstuk bakken?

Hertenbiefstuk bakken

Haal het biefstukje een ruimte tijd voor de bereiding uit de koelkast. Een half uur is goed, maar iets langer van te voren komt de smaak straks alleen maar ten goede. Voordat je begint met bakken, dep je het vlees eerst droog. Op een hoog vuur verhit je de bakboter. Wacht tot dit bruin gekleurd is. Op dat moment leg je de biefstuk in de pan, nog even zonder peper en zout. Bak het vlees aan beide kanten ongeveer 3 minuten. Na het bakken voeg je zout en peper toe. Peper verbrandt namelijk soms als je dit al tijdens het bakken toevoegt. Na het bakken laat je de biefstuk nog een aantal minuten rusten. Het liefst verpakt in aluminiumfolie. De vleessappen blijven op deze manier netjes in het vlees en jullie hebben straks een heerlijk wild biefstukje op je bord liggen.

De beste kerntemperatuur voor een hertenbiefstuk is rond de 46 graden voor rare of 52 graden voor rosé.

Hertenbiefstuk kopen

Hertenvlees is op diverse plaatsen verkrijgbaar. Wil je echt hertenbiefstuk kopen van goede kwaliteit, bestel het dan bij Inamood. Wij onderscheiden ons op diverse gebieden van andere online slagers. Allereerst garanderen we je een uitstekende kwaliteit. Daarnaast profiteer je bij ons van scherpe prijzen. Ook dat is natuurlijk een goede reden om te kiezen voor hertenbiefstuk kopen via onze website. Inamood heeft ook nog andere soorten wild. Wil je wild vlees kopen voor een heerlijk gerecht. Bekijk dan wat we allemaal te bieden hebben.

Productgegevens

Bewaarvoorschrift

Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.

Kies je gewenste gewicht

150 gram

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 637kJ/152kcal, Vetten 7,1g waarvan verzadigde vetzuren 3,7g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 22g, Zout 0,2g

Ingrediënten

100% hertenvlees

Wettelijke productomschrijving

Hertenvlees, diepvries

Dit vonden anderen van dit product

Schrijf ook een beoordeling

Je Hertenbiefstuk eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,