Terug

Ierse longhaas

Ierse longhaas

14,85

€27 p/kgVanaf 500 - 600 gram

Niet op voorraad

De longhaas is een werkspier en is goed dooraderd. Het vlees is minder mals maar bevat super veel smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Longhaas is net als bavette een snit met een lange grove draad. De longhaas is een werkspier en is goed dooraderd. Het vlees is minder mals dan andere delen van een rund maar bevat super veel smaak. Standaard is de longhaas voorzien van een tussenzeen. Wij hebben echter de tussenzeen reeds verwijderd en de longhaas gesplitst. Dit scheelt werk met schoonmaken en hierdoor krijg je twee mooie stukken longhaas.

Het vlees is in het buitenland erg geliefd. In Nederland valt er wat ons betreft nog veel winst te behalen voor dit heerlijke stuk vlees. In America is het bekend onder de naam Hanging tender en wordt regelmatig bereid op de BBQ of in de oven. Wat ons betreft kun je het vlees ook in de pan bakken in een beetje boter. Het vlees heeft niet veel meer nodig dan een beetje zout. Door de vorm wordt het vlees vaak verward met diamanthaas echter diamanthaas zit tussen de schouders en niet bij het middenrif.

Online longhaas kopen

Op onze website verkopen wij diverse soorten longhaas van diverse soorten runderrassen en uit diverse landen. De Ierse is van gras gevoerde runderen en onze USA Prime zijn graan gevoerd.

Ierse longhaas | Recepten

Je Ierse longhaas eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,