Kies zelf de gewenste leverdag
Leveringen tussen 17.00 uur en 22.00 uur
Gratis thuisbezorgd vanaf €100,-
Dan is Ik BBQ voor jou een leuk culinaire BBQ programma op SBS6 om te kijken. Ralph de Kok maakt heerlijke recepten met gasten die verblijven op Landal GreenParks. Het programma wordt gepresenteerd door Corine Boon. Dit seizoen hebben wij het vlees verzorgd voor de heerlijke recepten die zijn gemaakt in het programma.
Vanaf zaterdag 25 mei zijn ze weer terug op televisie. Kijk elke zaterdag om 16:30 bij SBS6! Het programma wordt ook regelmatig herhaald in de weekenden.
Het programma is natuurlijk ook terug te vinden op Youtube. Alle afleveringen kun je terug vinden op het kanaal van Ik BBQ voor jou. Naast dit zijn er nog veel meer video’s te vinden die niet zijn uitgezonden. Neem een kijkje voor alle recepten die Ralph de Kok heeft bereid.
De afleveringen waarvoor wij het vlees hebben geleverd kun je hieronder terug vinden.
In de eerste aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke kip piri piri van onze hele kip. Piri piri is een lekker pittig kruidenmengsel wat perfect past bij kip. Door het gebruik van een gevogelte rooster heb je de mogelijkheid om tijdens de bereiding van de kip ook groenten mee te grillen op de BBQ. Ralph maakte van de groenten een lekkere saus voor bij de kip.
In de tweede aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke Aziatische buikspek met gamba’s. Een geweldige combinatie van smaken die perfect bij elkaar passen. Ralph voegt wat pit toe aan dit recept door het te serveren met een wasabi-mayonaise.
In de derde aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke pizza van de BBQ en laat hij zien hoe je short ribs bereid op de BBQ.
In de vierde aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok Iberico Secreto met een heerlijke aardappelsalade. Naast de overheerlijke Iberico Secreto maakt Ralph de Kok een speciale twist op een traditioneel Italiaans gerecht.
In de vijfde aflevering gaat Ralph de Kok een geweldige tomahawk steak bereiden op de BBQ in combinatie met tarte tarin. Naast dit maakt hij ook nog een heerlijke hamburger.
In de laatste aflevering van seizoen 11 gaat Ralph de Kok gevulde kipfilet maken met witlof. Maar dat is natuurlijk niet alles hij gaat ook onze swift spareribs bereiden op de gas barbecue met een lekkere zelfgemaakte dry-rub.
In de eerste aflevering van ik BBQ voor jou op vakantie gaat Ralph een heerlijke paella maken op de BBQ. Hij gebruikt in de paella een combinatie van onze kip drumsticks en onze chorizo worst.
In de tweede aflevering van ik BBQ voor jou op vakantie gaat Ralph een heerlijke saté maken van kippendijen op de BBQ. Kippendijen zijn altijd een succes voor saté omdat door het vet je minder kans hebt dat de kip gaat uitdrogen tijdens de bereiding.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is. Kies hiervoor zelf je leverdag, standaard staat deze op de eerst beschikbare dag.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.
Als je vóór 22:00 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende avond je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is. Kies hiervoor zelf je leverdag, standaard staat deze op de eerst beschikbare dag.
Onze producten worden ‘s ochtends door TRUNKRS bij ons opgehaald en vervoerd in goed geïsoleerde dozen met icepacks. Hierbij een overzicht van de leverdagen:
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.