• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Ben je een BBQ liefhebber?

Dan is Ik BBQ voor jou een leuk culinaire BBQ programma op SBS6 om te kijken. Ralph de Kok maakt heerlijke recepten met gasten die verblijven op Landal GreenParks. Het programma wordt gepresenteerd door Corine Boon. Dit seizoen hebben wij het vlees verzorgd voor de heerlijke recepten die zijn gemaakt in het programma.

Vanaf zaterdag 25 mei zijn ze weer terug op televisie. Kijk elke zaterdag om 16:30 bij SBS6! Het programma wordt ook regelmatig herhaald in de weekenden.

Ik BBQ voor jou op Youtube

Het programma is natuurlijk ook terug te vinden op Youtube. Alle afleveringen kun je terug vinden op het kanaal van Ik BBQ voor jou. Naast dit zijn er nog veel meer video’s te vinden die niet zijn uitgezonden. Neem een kijkje voor alle recepten die Ralph de Kok heeft bereid.

De afleveringen waarvoor wij het vlees hebben geleverd kun je hieronder terug vinden.

Kip piri piri van de BBQ

In de eerste aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke kip piri piri van onze hele kip. Piri piri is een lekker pittig kruidenmengsel wat perfect past bij kip. Door het gebruik van een gevogelte rooster heb je de mogelijkheid om tijdens de bereiding van de kip ook groenten mee te grillen op de BBQ. Ralph maakte van de groenten een lekkere saus voor bij de kip.

Aziatische buikspek met gamba’s

In de tweede aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke Aziatische buikspek met gamba’s. Een geweldige combinatie van smaken die perfect bij elkaar passen. Ralph voegt wat pit toe aan dit recept door het te serveren met een wasabi-mayonaise.

Een BBQ pizza maken

In de derde aflevering van seizoen 11 maakt Ralph de Kok een heerlijke pizza van de BBQ en laat hij zien hoe je short ribs bereid op de BBQ.

10% korting!