• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Black Friday zoals Black Friday bedoeld is!

Overal zie je Black Friday acties. Echter bij INAMOOD vieren wij Black Friday, zoals het ooit bedoeld was. Met superscherpe acties op geweldige producten. Niet weken van te voren, nee! Een paar uur van te voren.

Vul alvast je vriezer voor de feestdagen, want heel veel producten selecteerden wij met kortingen tot wel 50%. Denk hierbij aan onze ossenhaas, ribeye en entrecote aan ‘t stuk. Maar ook diverse andere producten zoals picanha, bavette, diverse burgers en zelfs Japans Wagyu.

Spelregels

De spelregels zijn eenvoudig. Onze actie start op 23 november om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent want op is ook echt op! Blijf op de hoogte van onze Black Friday via onze nieuwsbrief. Registreer je zodat je de start van de actie niet mist!

Let op!

De Black Friday pagina wordt op het laatste moment aangepast met de betreffende kortingen. De prijzen zoals nu afgebeeld zijn dus de prijzen die nu gelden.

Tot snel!

TEAM INAMOOD.

Benieuwd naar de producten?

Klik op onderstaande link om alvast een indruk te krijgen van alle producten die in de Black Friday actie gaan! De actieprijzen zijn donderdag 20.00 uur pas zichtbaar. Wees er snel bij want net als andere jaren, op = op!

Black Friday actie!
Tomahawk steak KJ3
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!