Terug

Marinade injector

(1)
Schrijf ook een beoordeling

Marinade injector

(1)
Schrijf ook een beoordeling

10,90

1 stuks
Injecteer eenvoudig je vlees met een marinade injector. Handig in gebruik door de inhoudsmarkeringen op de spuit.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Injecteer eenvoudig je vlees met een injectiespuit. Handig in gebruik door de inhoudsmarkeringen op de spuit. De marinade injector is gemaakt van RVS en stevig uitgevoerd. Door de toevoeging van twee verschillende naalden is de marinade injector te gebruiken voor ieder soort vlees. Spoel na gebruik de naald schoon en draai de spuit uit elkaar en reinig in de vaatwasser of gewoon op de hand. Spoel de spuit en de naalden goed na gebruik zodat er geen zeepresten meer inzitten. Dat is namelijk niet echt lekker als je de spuit weer gaat gebruiken.

Waarom vlees injecteren

Vlees injecteer je door het smaak te geven en om ervoor te zorgen dat het minder snel uitdroogt tijdens de bereiding. Een voorbeeld van vlees wat regelmatig wordt geïnjecteerd is varkensvlees. Doordat varkensvlees niet veel vet bevat binnenin zoals bijvoorbeeld de marmering van rundvlees kan het snel droog worden. Pulled pork kun je bijvoorbeeld perfect injecteren of de beef hammer als we kijken naar rundvlees. Injecteren doe je niet alleen om het vlees sappig te houden maar ook voor smaak. Varkensvlees heeft normaal gesproken niet veel smaak, dit is afhankelijk van het ras.

Je vult de marinade injector met de brine en prikt die op verschillende plaatsen in het vlees en spuit er een beetje van de brine in. Door het injecteren zie je het vlees omhoog komen. Bij het verwijderen van de spuit kun je de vinger erop leggen zodat de brine er niet uitloopt. Voorzie het vlees van een dry rub na het injecteren en wikkel het vlees in met vershoudfolie en plaats voor 24 uur in de koeling.

Dit vonden anderen van dit product

Schrijf ook een beoordeling

Je Marinade injector eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,