Terug

Fazant haan panklaar

Fazant haan panklaar

17,95

800 - 900 gram

Niet op voorraad

Fazantvlees is zeker een goed alternatief wanneer je graag kip eet. Het vlees heeft namelijk veel meer smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Fazant kopen doe je natuurlijk bij Inamood. Het vlees is reeds panklaar zoals wij het noemen. De haan is reeds helemaal schoongemaakt. Fazantvlees is zeker een goed alternatief wanneer je graag kip eet. Het heeft namelijk meer smaak dan kippenvlees. Wilde fazant heeft een sterke smaak en het vlees is meestal donkerder dan kip. De smaak lijkt een beetje op de smaak van kwartel of eend. Alhoewel het veel minder vet is dan eend.

Bereiding Fazant

Wanneer je een fazant gaat kopen is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je deze het beste kunt bereiden. Wild vlees is mager doordat het niet veel vet bevat. Hierdoor droogt het vlees sneller uit tijdens de bereiding. Door dit te voorkomen is het belangrijk dat je het vlees pekelt met bijvoorbeeld onze kant en klare all brine. Wij hebben diverse smaken waardoor je het vlees een extra smaak meegeeft. Pekel de fazant ongeveer 2 a 3 uur voor de bereiding. Dep het vlees daarna droog met keukenpapier en breng verder op de gewenste smaak. Plaats daarna de fazant in de oven op 170 graden voor ongeveer 40 minuten tot een kerntemperatuur van tussen de 55 en 60 graden.

Herkomst

De hele fazanten, welke wij verkopen komen uit het United Kingdom en de fazanten hebben een vrij leven in de natuur gehad. Ze hebben zelf voedsel bij elkaar gezocht en volop bewogen.

Fazant kopen of ander wild vlees

Jij kiest voor fazant kopen? Boodschappen worden door steeds meer consumenten online besteld. Wild of andere slagerijproducten worden nog minder vaak via internet besteld. Toch is vlees kopen bij een online slagerij een uitstekende optie. Wij portioneren het vlees op het geselecteerde gewicht en vriezen het vlees in. De volgende dag leveren wij het vlees bevroren bij je thuis. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse wild vlees producten in onze webwinkel.

 

Fazant haan panklaar | Recepten

Productgegevens

Ingrediënten

100% fazant

Je Fazant haan panklaar eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,