Terug

Rumpsteak | Japans wagyu A5 Kagoshima

Sale 25%

Rumpsteak | Japans wagyu A5 Kagoshima

26,40 42,90
19,80 32,18

€165 p/kgVanaf 150 - 200 gram
Rumpsteak, ook wel bekend als lendebiefstuk wordt gesneden van de dikke lende. Deze Wagyu rumpsteak heeft een intense marmering.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Rumpsteak, in Nederland ook wel bekend als lendebiefstuk wordt gesneden van de dikke lende. Deze steak wordt eigenlijk wat ondergewaardeerd ten opzichte van de entrecote, welke wordt gesneden van de dunne lende. De rumpsteak is zelfs nog malser en sappiger. Deze rumpsteak komt van het Japanse Wagyu rund en is dus van de hoogst mogelijke kwaliteit. In Nederland is Rumpsteak Japans Wagyu A5 bijna nergens te verkrijgen. Een rumpsteak bakken op de bbq doe je in een gietijzeren pan. Dit is wat ons betreft de manier om het meest heerlijke resultaat te bereiken.

Wagyu beef staat bekend om het intramusculaire vet en waanzinnige marmering van het vlees. Het vet smelt en ligt daarom zijdezacht op je tong. Het vlees heeft niks nodig dan een beetje zout.

Het hoge percentage intramusculair vet is één van de belangrijkste selectiecriteria en geeft het vlees een unieke smaak. Hoe hoger de vetmarmering, hoe smaakvoller het vlees. De vetmarmering van Inamood Wagyu heeft een BMS gradatie van 12 en daardoor een A5 classificatie volgens de Beef Marble Score van de Japanese Meat Grading Association. Dit is de hoogst haalbare classificatie die staat voor excellent Wagyu vlees.

Deze wagyu rumpsteak A5 is afkomstig van Kagoshima. Kagoshima is de hoofdstad van de Japanse prefectuur (provincie) Kagoshima en draagt de bijnaam “het Napels van het Oosten”. De wagyu is afkomstig van het Japanese Black runderras wat 100% volbloed runderen zijn.

Rumpsteak | Japans wagyu A5 Kagoshima | Recepten

Je Rumpsteak | Japans wagyu A5 Kagoshima eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,