Terug

Chuck eye steak | wagyu Australisch

Chuck eye steak | wagyu Australisch

30,88

€65 p/kgVanaf 400 - 450 gram
De chuck eye steak is een mooi stuk rundvlees met een intense marmering en veel smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

De Wagyu chuck eye steak is een geweldig mooi stuk rundvlees uit Australië. Het vlees heeft een intense marmering en veel smaak wat je zeker gaat proeven. Er wordt ook wel gezegd dat de chuck eye de buurman is van de ribeye. Misschien is het vlees nog malser maar net zo smaakvol.

De bereiding is identiek aan een ribeye. Bak het vlees op hoog vuur even aan in een pan tot deze goudbruin is aan de buitenzijde. Regel het vuur lager en bak door regelmatig draaien het vlees tot de gewenste garing. Voor medium-rare houd je een temperatuur aan van tussen de 55 en 58 graden. Voor medium kun je een temperatuur aanhouden van tussen de 60 en 63 graden.

Herkomst Australian wagyu chuck eye steak

Het wagyu vlees uit Australië wat wij in ons assortiment hebben is afkomstig van Oakey Premium Wagyu. De runderen zijn 350 dagen graan gevoerd en hebben een gegarandeerde BMS score van tussen de 3 en 5. De runderen zijn 100% hormoon vrij. Het Wagyu rundvlees is zoals ze het noemen een crossbreed. Dit wil zeggen dat het een kruising is tussen een volbloed Japanees Back en een Black Angus rund.

Naast de chuck eye steak hebben wij ook de chuck eye roast in ons assortiment. Dit is een groter deel wat je zelf in steaks kunt snijden of in zijn geheel kan bereiden.

Chuck eye steak | wagyu Australisch | Recepten

Je Chuck eye steak | wagyu Australisch eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,