• Voor 22:00 uur besteld? Volgende avond geleverd

  • Gratis thuisbezorgd in NL vanaf €75,-

  • Hoogwaardige kwaliteit .

Vleesvervangers bij Inamood.

Vleesvervangers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij een gevarieerde voeding. Tegenwoordig zijn er veel producten op de markt die dienen als vervanger voor vlees. Bij een keuze is het belangrijk om te kijken naar de voedingsstoffen die een vleesvervanger bevatten. Vlees bevat namelijk veel voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Denk hierbij aan eiwitten, ijzer en vitamine B12. Het is daarom belangrijk dat de vervanger van het vlees dit ook bevat.

Bij Inamood hebben wij hiervoor de uitkomst met de producten van Redefine Meat. Deze bevatten namelijk de voedingsstoffen die noodzakelijk zijn en die voorkomen in vlees. In vlees zit bijvoorbeeld 0,6 μg vitamine B12 en in het gehakt van Redefine Meat 2,5 μg. De producten van Redefine Meat worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën, waaronder AI, Machine Learning en 3D printing. Naast vitamine B12 bevatten de producten ook eiwitten, zink, ijzer, koolhydraten, vetten en vitamines B3 en B6 naast B12.

Redefine meat bij Inamood.

Maak de lekkerste vegetarische gerechten met onze producten van Redefine Meat. Plantaardige producten die zijn geproduceerd met een 3D printer waardoor je de structuur van vlees krijgt. Bekijk ons gehele assortiment zoals Redefine gehakt en de Redefine burger!

Bekijk ons assortiment
Redefine meat nederland

Wat zijn gezonde vleesvervangers?

Bij Inamood streven wij naar kwaliteit en goede producten tegen een eerlijke prijs. Dat is dan ook de rede waarom wij de keuze hebben gemaakt voor de meest innovatieve veganistische producten die er verkrijgbaar zijn. Voor veganisten, vegetariërs of mensen die wat minder vlees willen eten zijn deze producten ideaal.

Je kunt natuurlijk je voeding ook variëren door producten zoals tofu, tempé, noten, peulvruchten of eieren te combineren met je voeding. Het is echter complexer om hiermee gerechten te maken. Op internet staan er natuurlijk genoeg, maar met de producten van Redefine Meat maak je gewoon dezelfde recepten als je gewend bent. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gerechten met rundergehakt. Je hoeft het gehakt alleen te vervangen door het Redefine gehakt of door Redefine kebab. Of maak een heerlijk broodje worst of hamburger met de producten die wij in ons assortiment hebben. Hierdoor zijn de producten perfecte plantaardige alternatieven voor vlees.

AI, Machine Learning en 3D printing van vlees!

De producten die wij verkopen op onze website worden allemaal geproduceerd of geprint in Nederland. De technologie is ontwikkeld in Israël waar ze ook de innovatie award voor hebben ontvangen in 2018. In Nederland heeft het bedrijf in 2023 de Horecava Innovatie award, zowel binnen de categorie F&B als over alle categorieën heen.  Tegenwoordig kun je bijna alles 3D printen en het grote voordeel hiervan is dat je de structuur kan nabootsen. Wat ons betreft is dat perfect gelukt met de plantaardige vleesvervangers van Redefine.

Premium Cuts

Naast ons huidige assortiment zijn er ook premium cuts zoals ossenhaas, bavette en de striploin. Helaas zijn deze nog niet beschikbaar op onze website maar dit gaat in de toekomst zeker veranderen.

Gezond voedingspatroon

Volgens het voedingscentrum is een gevarieerde voeding belangrijk en steeds meer mensen eten een dag of twee geen vlees. Dit kun je bijvoorbeeld vervangen door een vleesvervanger of vis. Wij zijn natuurlijk echte vleesliefhebbers, maar wij zien ook dat mensen tegenwoordig meer gaan voor een goed stuk vlees. Wij bij Inamood vinden het daarom belangrijk om onze klanten een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden waardoor ze zelf de keuzes kunnen maken die passen in hun voedingspatroon.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!