Terug

Tarbot

Tarbot

6,60

€22 p/kgVanaf 250 - 350 gram
Tarbot is een stevige, vaste vis. Je kan ‘m op verschillende manieren klaarmaken. Gebakken tarbot smaakt fantastisch!

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €70,-

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Bezorgd wanneer jij wilt

Verdere informatie

Tarbot

Tarbot is een stevige, vaste vis. Je kan ‘m op verschillende manieren klaarmaken. Gebakken tarbot smaakt fantastisch! Ook in de oven, gegrild, gestoomd komt hij helemaal tot z’n recht. Zorg in ieder geval voor structuur in de vis: vlezig binnenin en krokant aan de buitenkant.

Bereiding en smaak van tarbotfilet

Tarbot vis leent zich uitstekend voor bakken in de koekenpan. Ook kun je deze vis goed bereiden in de oven of op de grill. Heb je tarbot in huis, probeer de vis dan ook eens te stomen. Ook met die bereidingswijze komt tarbotfilet uitstekend tot zijn recht. Zorg ervoor dat de buitenkant lekker krokant is en de binnenkant goed vlezig. Tarbotvis wordt nogal eens verward met griet. Dat is niet zo heel vreemd, want de vissoorten lijken vrij veel op elkaar. Toch zijn ze gemakkelijk te onderscheiden, want griet heeft wel schubben en tarbotvis niet. De smaak van tarbotvis is uitstekend en het vlees is wit van kleur.

Gezonde keus tarbot

Net zoals veel andere vissoorten is ook deze vis erg gezond. Tarbotvis behoort tot de vette vissen en bevat dus veel gezonde vetten. Verder is de vis rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Vraag je jezelf alleen nog af of het bereiden niet veel werk is? Dat is zeker niet het geval. Je kunt hem als geheel in de pan leggen. Heb je liever moten of filets, dan zijn die ook te vinden in de webshop. Bestel je bij Inamood, dan ben je verzekerd van vis van uitstekende kwaliteit.

Tarbot vis heeft stevige structuur

Heb je tarbot nog nooit zelf gekocht? Heb je geen idee van de tarbot prijs? Is dit vooral een vissoort dat je in een restaurant bestelt? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen kennen tarbotfilet voornamelijk van de menukaart. In de horeca is dit gerecht heel geliefd. Toch is het een uitstekend idee om zelf eens tarbotvis te kopen. Om de tarbot prijs hoef je het niet te laten. Tarbot vis is stevig van structuur en kan op diverse manieren bereid worden.

Je Tarbot eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,