Terug

Buikspek zonder zwoerd | Duroc

Buikspek zonder zwoerd | Duroc

28,88

€16,50 p/kgVanaf 1500 - 2000 gram
De buikspek zonder zwoerd van het Duroc varken staat bekend om zijn mooie marmering en volle en pure smaak.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Buikspek zonder zwoerd van het Duroc varken is ideaal om er bijvoorbeeld pork belly burnt ends mee te maken! Het vlees van het Duroc varken staat bekend om zijn mooie marmering wat niet alleen zorgt voor mals en sappig vlees, maar ook voor een volle en pure smaak. Onze buikspek zonder zwoerd komt van de Heyde Hoeve en is in 2012 verkozen tot het beste varken van Nederland op het gebied van smaak en duurzaamheid!

De Duroc varkens bij Heyde Hoeve krijgen een gezonde voeding die bijdraagt aan de smaak van het varken. Naast droogvoer bestaande uit diverse granen krijgen ze brijvoer. Brijvoer bestaat uit reststromen uit de humane voedingsmiddelenindustrie zoals tarwegist. Hierdoor krijgt het Duroc varken zijn ongekende smaak die je zeker gaat proeven!

Het Duroc varken is roodbruin, breed gebouwd, van gemiddelde lengte en gespierd, met kleine deels hangende oren. Het varken mag geen witte vlekken hebben en een beperkt aantal zwart om als Duroc erkend te worden. Het Duroc varken is rond 1830 ontstaan uit een kruising van de Jersey Red en het oudere Duroc varken uit New York.

Je Buikspek zonder zwoerd | Duroc eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,