Terug

Buikspek | aan ‘t stuk

Buikspek | aan ‘t stuk

18,85

€14 p/kgVanaf 1000 - 1100 gram
Een mooi stuk buikspek zonder zwoerd om in zijn geheel te bereiden of om er zelf speklappen van te snijden.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
  • Gratis thuisbezorgd

    Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

  • Topkwaliteit vlees

    Uit eigen vleesgroothandel

  • Vers ingevroren

    Smaak & kwaliteitsgarantie

  • Kies zelf je leverdag

    Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Een mooi stuk buikspek zonder zwoerd om in zijn geheel te bereiden of om er zelf speklappen van te snijden. Het buikspek is afkomstig van speciaal geselecteerde buiken van Nederlandse varkens, het iets vettere deel van de buik, voor een mooie vet-vleesverhouding. Snijd bij bereiding in zijn geheel de vetlaag van het spek kruislings in om te voorkomen dat het vlees krom trekt.

BUIKSPEK VAN INAMOOD

Zin in buikspek? Of weet je wellicht niet precies wat dit voor vlees is? Het is zonder en met zwoerd te bestellen. Bestel je buikspek bij Inamood, dan ontvang je een mooi stuk spek zonder zwoerd in huis. Dit buikspek bereiden kan op verschillende manieren. Of je doet het in zijn geheel of je snijd er zelf lekkere speklappen van. Dit vlees komt van speciaal geselecteerde buiken van varkens uit Nederland. Je hebt hiermee het iets vettere gedeelte van de buik. Dit garandeert een mooie verhouding tussen vet en vlees. Ga je buikspek maken, snijd dan als je het in zijn geheel bereidt, de vetlaag van het spek kruislings in. Zo voorkom je het kromtrekken van het vlees.

Buikspek bereiden

Wat is buikspek? Dit antwoord heb je inmiddels helemaal helder. Nu wil je nog meer weten over buikspek maken. Dit veelzijdige vlees is op diverse manieren klaar te maken. Kies bijvoorbeeld voor conserveren, smoren of braden. Wat denk je van pekelen of inwrijven met de meest fantastische kruiden?

Malse smaak van buikspek

Weet jij waarom dit spek nu zo bijzonder mals smaakt? Dit heeft zeker ook te maken met de diverse lagen waar het vlees uit bestaat. Je hebt namelijk eerst een laag vel, dan een laag onderhuids vet, vervolgens een laag spierweefsel met bindweefsel en dan als laatste nog een laag spieren. Na het buikspek bereiden zorgt juist deze combinatie voor de malse smaak. De verschillende lagen kun je dus ook goed als antwoord gebruiken op de vraag ‘wat is buikspek’. Buikspek maken en bereiden doe je het liefst zo langzaam mogelijk. Wat wordt het bij jou deze keer? Een lekker ovengerecht? Bakken in de pan? Of kies je toch voor de barbecue? Zeker in de zomer is dat natuurlijk een fantastische optie.

Buikspek | aan ‘t stuk bereiden | Video

Buikspek | aan ‘t stuk | Recepten

Productgegevens

Bewaarvoorschrift

Bewaartemperatuur max. -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Na ontdooiing gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 24 uur consumeren.

Kies je gewenste gewicht

1000 – 1100 gram, 1100 – 1200 gram, 1200 – 1300 gram, 1300 – 1400 gram, 1400 – 1500 gram, 1500 – 1600 gram, 1600 – 1700 gram, 1700 – 1800 gram, 1800 – 1900 gram, 1900 – 2000 gram, 2000 – 2100 gram

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 1325kJ/320kcal, Vetten 28,2g waarvan verzadigde vetzuren 10,7g, Koolhydraten 0g waarvan suikers 0g, Eiwitten 16,5g, Zout 0,16g

Ingrediënten

100% varkensvlees

Wettelijke productomschrijving

Varkensvlees, diepvries

Je Buikspek | aan ‘t stuk eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,