Terug

Shortribs | Spaans Wagyu

Shortribs | Spaans Wagyu

56,25

€75 p/kgVanaf 500 - 600 gram
Onze shortribs zijn afkomstig van graangevoerde Spaanse Wagyu runderen. Het vlees is mooi gemarmerd en bevat been met merg.

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Onze shortribs zijn afkomstig van graangevoerde Spaanse Wagyu runderen. Het vlees is mooi gemarmerd en bevat been met merg. Het voordeel van gemarmerde shortribs is dat het vlees tijdens de bereiding mooi sappig blijft en niet snel kan uitdrogen. Het vet gaat smelten tijdens de bereiding wat zorgt voor een perfect bereiding.

Naast de Wagyu ribeye steak hebben wij diverse producten van Finca Santa Rosalia in ons assortiment, zoals de Wagyu picanha steak en de Wagyu chuck eye steak.

Herkomst Wagyu shortrib

Onze Spaanse Wagyu shortrib is afkomstig van Finca Santa Rosalia, wat staat voor het beste Wagyu wat Spanje te bieden heeft. Het Wagyu vlees is een cross breed zoals dat heet met een Japannees black van Kobo. De runderen krijgen een speciaal met zorg samengestelde voeding waaronder wijn als natuurlijke bron van antioxidanten en graan en grass. Het bedrijf staat bekend om het dierenwelzijn en heeft daarom een certificaat ontvangen van Bienestar Animal. Het mooie aan Finca Santa Rosalia is dat je ook een bezoek kunt brengen met gids die je rondleid door het bedrijf. Misschien leuk om te boeken als je op vakantie bent in Spanje in de buurt van Burgos.

Je Shortribs | Spaans Wagyu eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,