Terug

Picanha steak | Spaans Wagyu

Picanha steak | Spaans Wagyu

19,95

200 gram
Een geweldig stuk vlees met een intense marmering dat is de Wagyu Picanha steak van Finca Santa Rosalia!

Voor 22:00 uur besteld, de volgende avond thuis geleverd

Bezorging
 • Gratis thuisbezorgd

  Bestellingen vanaf €75,- in Nederland

 • Topkwaliteit vlees

  Uit eigen vleesgroothandel

 • Vers ingevroren

  Smaak & kwaliteitsgarantie

 • Kies zelf je leverdag

  Tussen 17 en 22 uur bezorgd

Verdere informatie

Ben je opzoek naar een geweldig stuk vlees met een intense marmering? Dan is de Wagyu Picanha steak van Finca Santa Rosalia misschien iets voor jou. Het vlees geeft een smaakexplosie tijdens het proeven. Je kunt de picanha steak grillen boven directe hitte op de barbecue of gewoon bakken in een pan tot perfectie. Het vlees heeft niet meer nodig dan een beetje zout want je wilt deze smaak gewoon zo puur mogelijk proeven.

Het product wordt geleverd in een skintray verpakking en de hoeveelheid is geschikt voor één persoon. Haal de picanha één dag voor gebruik uit de vriezer en laat langzaam ontdooien in de koeling. Haal het vlees net voor de bereiding uit de koeling. Breng het vlees op smaak met een beetje zout en bereid op de barbecue of in de pan.

Bereiding

Bak of grill het vlees bij voorkeur medium-rare of medium voor het beste resultaat. In onze categorie bereidingstips hebben we een lijst toegevoegd met alle kerntemperaturen zodat je een handig overzicht hebt. Let op tijdens de bereiding gezien je bij het bakken van Wagyu in de pan geen olie of boter hoeft toe te voegen. Je hoeft het vlees alleen in een hete pan te leggen en beide zijden te bakken voor ongeveer 2 minuten. Het vet gaat namelijk smelten van het vlees waardoor je er niks anders aan hoeft toe te voegen. Wanneer het vlees mooi verkleurd is zet je het vuur lager en bakt het vlees tot de gewenste garing.

Naast de Wagyu picanha steak hebben wij diverse producten van Finca Santa Rosalia in ons assortiment, zoals de Wagyu Denver steak en de Wagyu entrecote.

Herkomst Wagyu picanha Steak

Onze Spaanse Wagyu picanha steak is afkomstig van Finca Santa Rosalia, wat staat voor het beste Wagyu wat Spanje te bieden heeft. Het Wagyu vlees is een cross breed zoals dat heet met een Japannees black van Kobo. De runderen krijgen een speciaal met zorg samengestelde voeding waaronder wijn als natuurlijke bron van antioxidanten en graan en grass. Het bedrijf staat bekend om het dierenwelzijn en heeft daarom een certificaat ontvangen van Bienestar Animal. Het mooie aan Finca Santa Rosalia is dat je ook een bezoek kunt brengen met gids die je rondleid door het bedrijf. Misschien leuk om te boeken als je op vakantie bent in Spanje in de buurt van Burgos.

Picanha steak | Spaans Wagyu | Recepten

Je Picanha steak | Spaans Wagyu eenvoudig besteld & geleverd

Bedrukte portioneerfolie

Zorgvuldig verpakt

Bedrukte portioneerfolie van INAMOOD en 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Nieuw binnen de Nederlandse markt.

Recyclebare verpakking

Uniek in Nederland

Omverpakking per kilo (pouch) 100% recyclebaar plastic (mono-materiaal). Scheiden is eenvoudig door de Off-Black zwarte zakken.

Verzenddoos

Innoverende isolatie koelbox

Verzenddoos van karton en 100% recyclebaar. Opgebouwd uit golfkarton en honingraadplaten en dat maak het een innoverende isolatie koelbox,